Στις 26 Φεβρουαρίου, ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έστειλαν μήνυμα υποστήριξης στον λαό της Ουκρανίας μέσω Twitter, αλλά χθες το βασιλικό ζεύγος έκανε πράξη και τα λόγια του, στέλνοντας ανθρωπιστική βοήθεια στη χώρα.

Συγκεκριμένα, ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge βρέθηκαν στο Ουκρανικό Social Club στο Λονδίνο, με σκοπό να βοηθήσουν τους εθελοντές να συσκευάσουν φάρμακα, βρεφικά είδη και είδη πρώτης ανάγκης για τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο πρόσφυγες που έχουν εγκαταλείψει την Ουκρανία, από την έναρξη της εισβολής της Ρωσίας στα τέλη του περασμένου μήνα, αλλά και σε εκείνους που κρύβονται στα καταφύγια.

Το ζευγάρι, εκπροσωπώντας τη βασιλική οικογένεια, συζήτησε με τους εθελοντές και έμαθε για όλες τις δράσεις στην Αγγλία που στηρίζουν τους Ουκρανούς που εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα μετά την ρωσική εισβολή. Μάλιστα μοιράστηκαν κι ένα βίντεο από την επίσκεψή τους στο κέντρο συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης.

Σε ένδειξη αλληλευγγύης στον ουκρανικό λαό που δοκιμάζεται, το ζευγάρι φόρεσε κονκάρδες με την ουκρανική σημαία στο πέτο τους, κατά την επίσκεψή τους αυτή, ενώ μάλιστα η δούκισσα επέλεξε να φορέσει ένα μπλε Alexander McQueen πουλόβερ στα χρώματα της ουκρανικής σημαίας, σύμφωνα με την Daily Mail, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την στάση της απέναντι σε αυτό το φλέγον θέμα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet