Η Lila Moss όχι μόνο έχει αποδείξει με την αξία της πως είναι άξια συνεχιστής του ονόματος της μητέρας της αλλά και πως διαθέτει όλα τα προσόντα για να την ξεπεράσει.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε για ακόμα μια φορά από την πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για την βρετανική Vogue. Η Lila φωτογραφήθηκε στη βρετανική εξοχή με ανοιξιάτικα looks και εντυπωσίασε με την έντονη και ιδιαίτερη ομορφιά της.

Lila Moss: Εντυπωσιάζει με την ποαρουσία της στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Η κόρη της Kate Moss έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην ισπανική Vogue: «Είμαι πιο υπεύθυνη από ότι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου. Δεν σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τον χώρο επειδή η μητέρα μου αρνιόταν να μου επιτρέψει. Νομίζω ότι δεν ήθελε να το κάνω χωρίς πρώτα να είναι σίγουρη ότι οι άνθρωποι που γνωρίζει και εμπιστεύεται θα με πρόσεχαν».

«Όταν ήμουν μικρότερη φαντασιωνόμουν πως ίσως κάποια μέρα θα συμμετείχα σε μια φωτογράφιση, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποια από τα πράγματα που έχω ήδη κάνει. Δεν νομίζω βέβαια ότι είμαι ώριμη για την ηλικία μου, αλλά είμαι πολύ ντροπαλή. Δεν έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν πρόκειται να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να κάνω παρέα με ανθρώπους που είναι μεγαλύτεροι από εμένα. Γίνομαι αρκετά εσωστρεφής και κλείνομαι στον εαυτό μου, αλλά, ναι, ίσως είμαι πιο υπεύθυνη από ό,τι ήταν η μητέρα μου στην ηλικία μου» έχει αναφέρει η Lila Moss για τον χαρακτήρα της. Δείτε εδώ το συγκεκριμένο εξώφυλλο.

Στη φωτογράφιση για τη βρετανική Vogue, η Lila Moss απέδειξε πόοσο επαγγελματίας είναι καθώς φόρεσε ανοιξιάτικα ρούχα παρόλο που το κρύο στην βρετανική εξοχή ήταν τσουχτερό. Το μακιγιάζ της επιμελήθηκε ο Πέτρος Πετρόχειλος, ένας από τους κορυφαίους make up artists, που ζει στο Λονδίνο και αναλαμβάνει μερικά από τα σημαντικότερα projects, περιοδικά και shows του κόσμου.

Η φωτογράφιση της Lila Moss

Διαβάστε επίσης:

Gisele: Έτσι ξεπέρασε τις κρίσεις πανικού και την κατάθλιψη

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet