Με αφορμή τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ Γεια σου, η Μαρία Μπακοδήμου έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό HELLO. Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον επί χρόνια φίλο και συμπαρουσιαστή της Φώτη Σεργουλόπουλο με τον οποίο πια δεν έχουν επαφές!

«Νοσταλγία δε νιώθω γενικότερα. Κάθε μέρα που ζούμε είναι μια καινούργια μέρα που μας φέρνει καινούργια πράγματα. Η νοσταλγία είναι ένα συναίσθημα που μας κρατά πίσω. Το τώρα είναι που υπάρχει και το τώρα προσφέρει χιλιάδες πιθανότητες να ζήσουμε πολύ όμορφες και δημιουργικές καταστάσεις»

«Σίγουρα το πριν είναι αυτό που μας έχει φέρει στο τώρα. Στη ζωή μου, όμως – και στην προσωπική και στην επαγγελματική -, δεν αναπολώ το παρελθόν. Απλώς, καμιά φορά κοιτάζω πίσω για να δω αν μπορώ να γίνω καλύτερη παρατηρώντας λάθη που έχω κάνει στο παρελθόν»

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο εάν μπορούν να υπάρξουν φιλίες στον επαγγελματικό χώρο: «Φυσικά! Το θέμα είναι ωστόσο πως θα διατηρηθούν. Από την άλλη, τίποτα δεν κρατά για πάντα. Για παράδειγμα, παντρεύεσαι και νομίζεις ότι θα είστε για πάντα μαζί. Όμως αλλάζεις εσύ, αλλάζει και ο άλλος. Σημασία έχει οι αποχωρισμοί και τα κλεισίματα των κύκλων να γίνονται ωραία και να συνειδητοποιείς γιατί ο καθένας παίρνει άλλο δρόμο. Για να έχεις καλές σχέσεις με τους άλλους, πρέπει να έχεις και με τον εαυτό σου. Κι αν αυτό είναι δύσκολο, φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι να τα βρεις με τους άλλους» τόνισε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet