Η Μαρίνα Σάττι έγινε ιδιαίτερα γνωστή για τις καταπληκτικές διασκευές που έκανε σε παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια. Τώρα πρόκειται να μας εκπροσωπήσει και στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Όλα θα λέγαμε ότι μοιάζουν ιδανικά για εκείνη, ωστόσο μια θλιβερή είδηση που αφορά την τραγουδίστρια έγινε γνωστή σήμερα, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της Μαρίνας Σάττι έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ώρες, ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας. Η Μαρίνα Σάττι γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Ο πατέρας της ήταν από το Σουδάν, ενώ η μητέρα της είναι Ελληνίδα.

Τι είχε πει η Μαρίνα Σάττι για την οικογένειά της

Η Μαρίνα Σάττι είχε δώσει συνέντευξη στην εκπομπή Στούντιο 4 και είχε μιλήσει για τα παιδικά της χρόνια, τη γνωριμία των γονιών της αλλά και για την άγνωστη αδελφή της, η οποία ζει στο Σουδάν.

«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Ελλάδα, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν, υπάρχουν διαφορές όπως καταλαβαίνετε και ακόμα υπάρχουν. Πιστεύω ότι κατάφεραν να βρουν μια ισορροπία λόγω του έρωτα και στη συνέχεια ήρθαμε και εμείς, τα παιδιά», είχε αναφέρει αρχικά η Μαρίνα Σάττι.

«Εγώ πήγαινα τα καλοκαίρια στο Σουδάν. Η οικογένεια εκεί με δέχτηκε ακόμα πιο θερμά από ότι στην Ελλάδα. Η κουλτούρα του Σουδάν ήταν η κανονικότητά μου. Ο μπαμπάς μου μένει και τώρα στο Σουδάν απλά αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αίγυπτο λόγω αυτών που γίνονται στο Σουδάν. Ο μπαμπάς μου, η νέα του γυναίκα και η αδελφούλα μου είναι εκεί. Με την αδελφή μου συναντηθήκαμε πρώτη φορά όταν ήταν 7 ετών, ήταν πολύ ενθουσιασμένη μαζί μου. Είναι πολύ έξυπνη και ταλαντούχα, μιλάει πολλές γλώσσες», είχε αποκαλύψει η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Βασιλιάς Κάρολος: Το ατυχές αστείο του για την Καμίλα- «Θα την άλλαζα με μία καινούρια»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet