Είναι ευρέως γνωστό ότι οι Άγγλοι φημίζονται για το κρύο τους χιούμορ. Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Ο μονάρχης της Μεγάλης Βρετανίας ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο τον περασμένο Ιανουάριο, παρακολούθησε τη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ την Κυριακή του Πάσχα των Αγγλικανών.

Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε την πιο σημαντική δημόσια εμφάνισή του από τη διάγνωσή του για καρκίνο. Ο 75χρονος εμφανίστηκε σε καλή διάθεση και συνομίλησε με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο Γουίνδσορ. «Είστε πολύ γενναίοι που στέκεστε εδώ στο κρύο» είπε στο πλήθος που ήταν συγκεντρωμένος.

Το αστείο που έκανε ο βασιλιάς Κάρολος για την Καμίλα

Ο 75χρονος έκανε και ένα αστείο για την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προσβλητικό και τουλάχιστον κρύο.

Ενώ χαιρετούσε το πλήθος, μια γυναίκα που κρατούσε σημαία του είπε για το σκυλί της που είναι ράτσας Cavalier king charles spaniel και το έχει ονομάσει Καμίλα: «Μεγαλειότατε, η Καμίλα είναι 17 τώρα, το king charles spaniel μου». Ο Κάρολος, που περπατούσε δίπλα της έχοντας την Καμίλα δίπλα του, γύρισε προς τη γυναίκα στο πλήθος και αστειεύτηκε: «Θα την άλλαζα με μια καινούργια».

Αυτό ήταν ένα αστείο που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως αρκετά προσβλητικό για την σύζυγό του. Ωστόσο, η Καμίλα δεν έδωσε καμία σημασία και δεν φάνηκε να ενοχλήθηκε, τουλάχιστον όχι μπροστά στον κόσμο.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Ζούλιας: Η απάντησή του για την φωτιά στο ατελιέ του – «Δεν είναι πρωταπριλιάτικο αστείο ότι το ατελιέ μου πήρε φωτιά εχθές»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet