Η Μιμή Ντενίση καλεσμένη στη «Super Κατερίνα» σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, μίλησε για διάφορες πτυχές της, την κατάθλιψη που βίωσε, και μοιράστηκε τη φιλοσοφία ζωής της με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν έχω κάνει ψυχοθεραπεία. Δε μιλάω αρνητικά και δεν κατηγορώ κανέναν. Με ενδιαφέρει μόνο να επαινώ. Μου αρέσει να βλέπω κάποιον να πηγαίνει καλύτερα», δήλωσε η ηθοποιός.

«Το σημαντικό στους ανθρώπους είναι να έχεις όραμα, στόχους. Να μην είναι το όραμά σου ο εαυτός σου. Δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός ένα ωραίο εξώφυλλο ή να μην με περάσει κανείς. Στόχος μου είναι να προσφέρω με τη δουλειά που κάνω», εξομολογήθηκε η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση γνωρίζει διεθνή καταξίωση με το «Σμύρνη μου Αγαπημένη»  και ανέφερε ότι την έχει παρακολουθήσει σε πολλές χώρες, με το κοινό να συγκινείται.

«Αν βρεις τον ιδανικό σύντροφό και τον χάσεις μέσα από τα χέρια σου είναι πολύ δύσκολο. Όταν ήταν να παντρευτώ τον Αντώνη Τρίτση το νυφικό μου έμεινε στην ντουλάπα. Ήταν ένας πολύ δυνατός έρωτας, μια αληθινή αγάπη. Τέλειωσε σε μια νεαρή ηλικία για μένα, απότομα και άγρια», τόνισε η Μιμή Ντενίση.

Διάβασε τη συνέχεια και δες το βίντεο στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet