Η Naomi Campbell ήταν, είναι και πιθανότατα θα είναι για πολύ ακόμα, μία απίστευτη περίπτωση για την μόδα. Το supermodel με την δύστροπη, κατά κόσμον, συμπεριφορά και το iconic περπάτημά της στα catwalk που έχει μείνει στην ιστορία της μόδας δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει με την πορεία της.

Η Naomi φωτογραφίζεται για τα εξώφυλλα του βρετανικό Elle της αυστραλιανής Vogue και μιλάει για το τι σημαίνει να είσαι μαύρος στην πιο σκληρή βιομηχανία καθώς και για τις ένδοξες στιγμές των supermodel πίσω στην δεκαετία του ’90.

H Naomi Campbell για το Elle

H Naomi Campbell μίλησε για την έκθεση στο μουσείο V&A, η οποία θα είναι αφιερωμένη σε εκείνη, το έργο της και την θητεία της στην μόδα. «Ήταν σίγουρα μια συναισθηματική διαδικασία» είπε η NaomiCampbell. «Ειδικά βλέποντας και αγγίζοντας τα ρούχα που δεν έχω δει για πολύ καιρό, ο Θεός ξέρει πότε και απλώς θυμάται όλες τις αναμνήσεις που ήρθαν μαζί τους. Και να δεις την κατασκευή και να ξέρεις ότι άντεξαν στο χρόνο. Το ταξίδι των ρούχων ήταν μια μεγάλη υπενθύμιση των σπουδαίων δημιουργικών προσωπικοτήτων, με τις οποίες συνεργάστηκα στη ζωή μου». Δείτε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες για την έκθεση.

Η Naomi δηλώνει έτοιμη να συνεχίσει να ακμάζει στον χώρο της μόδας συνεχίζοντας να μαθαίνει νέα πράγματα και είναι γεμάτη ενθουσιασμό για αυτό. «Λατρεύω, αγαπώ τη μόδα. Μου αρέσει που μου δίνεται ακόμα η ευκαιρία να κάνω τη δουλειά μου. Λατρεύω τη δημιουργικότητα. Μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με αυτό που κάνουν, που νοιάζονται για αυτό που κάνουν. Θέλω να δουλέψω με μεγάλα ταλέντα και νέα ταλέντα. Και μου αρέσει να μαθαίνω. Δεν τελειώσαμε ποτέ!»

Η Naomi Campbell για το Vogue Australia

Η Naomi μιλάει για την αντιμετώπιση διαχρονικά των μαύρων μοντέλων στον χώρο της μόδας. «Τα μαύρα μοντέλα εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν μερικές από τις προκλήσεις που αντιμετώπισα, αλλά ο δρόμος είναι πιο εύκολος. Όταν το λέω αυτό, εννοώ ότι τα μάτια του κόσμου είναι ανοιχτά. Οι άνθρωποι το αναγνωρίζουν. Οι άνθρωποι έχουν επίγνωση. Οι άνθρωποι έχουν φωνή».

«Δεν κάναμε μόνο φωτογραφίσεις. Δημιουργούσαμε ιστορίες. Συμμετείχαμε στην ιστορία. Το καταλάβαμε νοερά; Καταλάβαμε τον ρόλο που παίξαμε για να το ζωντανέψουμε». Η Naomi Campbell αφηγείται πράγματα για την καριέρα της από την δεκαετία του ’90. Κοιτάζοντας πίσω, η Naomi αναπολεί και ξαναζεί μέσα της αυτή την λαμπρή και ένδοξη δεκαετία τόσο για την μόδα, όσο και για την ίδια.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Joe Maher/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε επίσης:

Lila Moss: Εντυπωσιάζει με την παρουσία της στο εξώφυλλο της βρετανικής Vogue

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet