Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τις σχέσεις της Victoria Beckham με τη νύφη της Nicola Peltz να είναι σε ρήξη. Οι φήμες εντάθηκαν αμέσως μετά το γάμο της με τον Brooklyn, όταν νύφη και πεθερά σταμάτησαν τα reactions και τις δημόσεις εκδηλώσεις αγάπης στα social media, κάτι που έκαναν στο παρελθόν. Επιπλέον φαίνεται πως ο Brooklyn έχει αποστασιοποιηθεί από την οικογένειά του. 

Η Nicola Peltz χθες όμως προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν είναι η απάντηση σε αυτές τις φήμες.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Μερικές φορές δυσκολεύομαι να δείξω τα θλιβερά κομμάτια μου. Το γεγονός ότι μεγάλωσα με επτά αδέρφια και δύο πολύ δυνατούς γονείς, με έκανε πολύ σκληρή για να μην αφήσω τους ανθρώπους να με καταστρέψουν ή να πληγώσουν την καρδιά μου. Αυτό με έκανε να ορθώσω έναν τοίχο για να προστατεύσω τον εαυτό μου ειδικά σε αυτόν τον κλάδο που βρίσκομαι”, είπε αρχικά η Nicola στη δημοσίευσή της.

Έπειτα συμπλήρωσε:”Όλοι έχουμε μέρες που οι άνθρωποι μας κάνουν να νιώθουμε άσχημα και είναι εντάξει να πληγωθείς από αυτό. Απλώς σκέφτηκα να γράψω κάτι γιατί δεν δείχνω ποτέ αυτή την πλευρά μου εδώ. Ήθελα να δείξω αυτή την πλευρά μου. Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ και εκτιμώ πραγματικά όλη την υποστήριξή σας. Σημαίνει τόσα πολλά όταν είστε ευγενικοί στη σελίδα μου, θέλω να ξέρετε ότι σας βλέπω, σας ακούω και σημαίνει πολλά για μένα.”

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet