Νοσταλγούμε. Περισσότερο από ποτέ. Ειδικά τα early 00s. Βέβαια, μεταξύ μας, αν υπήρχε κάποια χρονοκάψουλα, ένα προηγμένο σύστημα μεταφοράς στον χρόνο, και πηγαίναμε στις εποχές που σήμερα νοσταλγούμε, ένα πράγμα θα νιώθαμε μόνο: cringe

Φιλιά μεγάλων σταρ που υποτίθεται πως ήταν πολύ προοδευτικά moves, μα στην πραγματικότητα ήταν μια τρύπα στο νερό. Χαμηλοκάβαλα τζιν στα οποία δεν αναπνέαμε. Pop stars που μας πήρε χρόνια να μάθουμε πως ζούσαν σε καθεστώς αιχμαλωσίας όσο τραγουδούσαν I’m A Slave 4 U και εμείς χαιρόμασταν. Έρωτες μοντέλων και ηθοποιών που δεν σήμαιναν και τίποτα στο κάτω κάτω. Θέλετε να πούμε πως η ποπ κουλτούρα των 00s ήταν ένα ψέμα; Μια φούσκα; Δεν θα το πούμε. Θα απελπιστούμε. 

Σε κάθε περίπτωση, συγκεντρώσαμε παρακάτω 19 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ακριβώς. Πριν 20 χρόνια ο κόσμος ήταν εντελώς παράξενος. Και τον νοσταλγούμε. 

Η Τζένιφερ Άνιστον «σνίφαρε» τον λαιμού του Τζέικ Τζίλενχααλ. Μάλλον πριν αυτός ανακαλύψει πόσο του αρέσει να παρακολουθεί ανθρώπους να τρώνε. 

φωτογραφίες

Ο Τομ Κρουζ και η Πενέλοπε Κρουζ ήταν ζευγάρι. Το διανοείστε; 

φωτογραφίες

Ναι, ο Πολ Ραντ. Το θέμα όμως δεν είναι ο Πολ Ραντ. Το θέμα είναι αυτό το μικροσκοπικό κινητό. Είχαμε τόσο μικροσκοπικά κινητά. 

φωτογραφίες

Αβρίλ Λαβίν. What a concept.

φωτογραφίες


Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο τρυφερός με την κατενθουσιασμένη (όχι) Ζιζέλ. 

φωτογραφίες

Δες τις υπόλοιπες φωτογραφίες στο Provocateur.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet