Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βίωσε τον περασμένο Απρίλιο την αναπάνεχη απώλεια του γιου του, ενώ η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έφερε κανονικά στον κόσμο τη δίδυμη αδερφή του, αλλά ο γιος τους δεν τα κατάφερε. Ο Ρονάλντο και η Ροντρίγκεζ αποκάλυψαν τον Οκτώβριο του 2021 ότι περίμεναν δίδυμα μωρά με μια τρυφερή φωτογραφία όπου χαμογελούσαν και έδειχνα το υπερηχογράφημα.

Τα υπόλοιπα παιδιά του ζευγαριού έκαναν, λοιπόν, ερωτήσεις για τον αδερφό τους και ο διάσημος ποδοσφαιριστής τούς έδωσε απαντήσεις. «Τα παιδιά αρχίζουν να λένε “πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό; Μαμά, πού είναι το άλλο μωρό;”» δηλώνει ο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν και στη συνέντευξη στο TalkTV απόσπασμα της οποίας φιλοξενεί η Sun.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξομολογήθηκε: «Ήταν ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου, από τότε που πέθανε ο πατέρας μου. Όταν κάνεις παιδί, περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά, και έχεις αυτό το πρόβλημα, είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζορτζίνα περάσαμε αρκετά δύσκολες στιγμές γιατί δεν καταλαβαίνουμε γιατί μας συνέβηΉταν πολύ δύσκολο να καταλάβουμε τι συμβαίνει σε εκείνη την περίοδο της ζωής μας».

Κριστιάνο Ρονάλντο

Διάβασε τη συνέχεια στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet