Ο Ρίσι Σούνακ είναι ο νέος πρωθυπουργός της Βρετανίας. Κι ενώ όταν ακούμε τη λέξη Πρωθυπουργός στο μυαλό μας έρχεται ένας κύριος με κοστούμι, χαρτοφύλακα, γραβάτα, ο Ρίσι Σούνακ ξέρει να «παρτάρει» όπως κανένας άλλος Πρωθυπουργός στην Ευρώπη (τουλάχιστον που να έχουμε δει).

Ποιος είναι;

Ο Ρίσι Σούνακ είναι πολύ γνωστός στη Μεγάλη Βρετανία αλλά ελάχιστα στον υπόλοιπο κόσμο. Γεννήθηκε στην Αγγλία από Ινδούς γονείς. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πήγε αργότερα στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ όπου γνώρισε τη σύζυγό του Ακσάτα Μούρτι, πατέρας της οποίας είναι ο Ινδός δισεκατομμυριούχος Nαραγιάνα Μούρτι, ιδρυτής του κολοσσού Infosys Ltd. Not bad!

Ο κ. Σουνάκ ήρθε για πρώτη φορά στο προσκήνιο στη Βρετανία όταν, σε ηλικία 39 ετών, έγινε υπουργός Οικονομικών υπό τον κ. Τζόνσον μόλις έφτασε η πανδημία στη Βρετανία, αναπτύσσοντας ένα πρόγραμμα αναστολής εργασίας για να υποστηρίξει εκατομμύρια ανθρώπους μέσω πολλαπλών εγγυήσεων.

Εκτός από την πολιτική του καριέρα ο νέος Πρωθυπουργός της Αγγλίας είναι τρομερό party animal όπως βλέπουμε και στο #viral βίντεο της ημέρας και σίγουρα έχει καλύτερο vibe από όλους εμάς στο γραφείο!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet