Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας έρχονται στο φως της δημοσιότητας και τα οποία αναμένεται να φέρουν ντόμινο εξελίξεων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού ζητάει και τρίτο γονιδιακό έλεγχο, αλλά αυτό το αίτημά της δεν θα γίνει δεκτό, αφού ο Ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μιλώντας στο ΣΚΑΪ, υποστήριξε πώς οι δυο προηγούμενοι δεν έδειξαν κάτι. «Είναι απλά μια κίνηση εντυπωσιασμού. Δε νομίζω ότι μπορεί να προκύψει κάτι από αυτόν τον έλεγχο από τη στιγμή που έχει γίνει ο γενετικός έλεγχος και έχει αποκαλύψει ότι δεν υπάρχει κάποιο νόσημα που να συνδέει τους τρεις θανάτους μεταξύ τους», είπε.

Ο κ. Γαλεντερής πρόσθεσε ότι θα έχουμε ανατροπές με την ιατροδικαστική έκθεση που αναμένεται, σε σχέση με τις πρώτες εκθέσεις και ενδεχομένως θα βρεθούν επιπλέον στοιχεία. Όπως εξήγησε, από τη στιγμή που δεν υποστηρίζεται ο παθολογικός θάνατος των δύο παιδιών στην Πάτρα «είναι μονόδρομος η εγκληματική ενέργεια».

Την ίδια άποψη έχει και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ:

«Διερευνώνται οι εγκληματικές πράξεις στα άλλα δύο παιδιά- που πέθαναν στην Πάτρα- από τους έμπειρους ιατροδικαστές. Εκείνοι θα πουν αν ο θάνατος οφείλεται σε δηλητηρίαση ή ασφυξία. Δεν πρόκειται απλώς για μια αναψηλάφηση που διενεργείται. Υπάρχει και η δυνατότητα επανεξέτασης σε διασωθέν βιολογικό υλικό. Δεν συζητείται πια το γονιδιακό πρόβλημα».

«Λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι έχουμε εγκληματική πράξη, η οποία μένει να αποδειχθεί στο δικαστήριο, δεν έχουμε πλέον να αξιολογήσουμε γενετικά προβλήματα και κληρονομικά νοσήματα αλλά ξεκάθαρα οι ιατροδικαστές είναι οι αρμόδιοι να αποφανθούν, μετά τη διερεύνηση», πρόσθεσε ακόμα.

«Είμαστε στα ίχνη της διαδρομής της κεταμίνης, όπως και να γίνει όμως όλα συγκλίνουν σε ένα πρόσωπο» εξήγησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας και τόνισε ότι η αστυνομία περιμένει πώς και πώς τα νέα στοιχεία των ιατροδικαστών.

Στο μεταξύ πραγματοποιείται ο έλεγχος στα τηλέφωνα και τους διαδικτυακούς λογαριασμούς που διατηρούσε η προφυλακισθείσα, με τις Αρχές να θεωρούν ότι έχουν ήδη εντοπίσει ενδιαφέροντα ευρήματα για το θάνατο και των τριών παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet