Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με τον θάνατο των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, ενώ η μια αποκάλυψη διαδέχεται την άλλη.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών κοριτσιών ξέσπασε στην εφημερίδα “Πελοπόννησος” για τον θάνατο των παιδιών της.

Πάτρα

«Θα μου πει και μένα κάποιος τι έκανα; Κι αν κάποιοι πιστεύουν ότι έκανα κακό στα παιδιά μου θα μου πουν πώς και πότε; Ποτέ μα ποτέ. Αυτή είναι η αλήθεια. Τι να μου πουν;».

Σε σχέση με όσα λέγονται και την καθημερινή και πολλαπλή ενασχόληση των δημοσιογράφων, ιατρών, αστυνομικών, “μαρτύρων” και ιατροδικαστών είπε:

«Θα έλεγα… σταματήστε το θέμα. Σταματήστε. Έχετε άδικο. Θα το δείτε στην πορεία ότι έχετε άδικο. Μέχρι τότε θα έχετε πάρει τη ζωή μου στα χέρια σας. Αυτό θα έλεγα. Έχω ήδη το κακό των τριών θανάτων στο σπίτι μου. Μου έχετε κάνει και άλλο κακό. Θα μου κάνετε και άλλο, κι άλλο κακό και μετά… πού θα απολογηθείτε; Λέτε, λέτε, λέτε, και κανείς δεν με ζει. Κανένας δεν με έχει ζήσει».

Τέλος έκανε και δήλωση για όσα γράφονται ότι ήταν «ψυχρή» σε διάφορες «φάσεις» της ζωής της που είχαν σχέση με τα παιδιά, δήλωσε:

«Τι πάει να πει ψυχρή; Δηλαδή άμα έβγαινα και έκλαιγα θα έλεγαν … α κλαίει και το ‘χει κάνει και κλαίει για να την λυπηθούμε..! Μα όταν πάω να υπερασπισθώ την αλήθεια δεν θα την υπερασπισθώ με κλάμα, αλλά με τη δύναμη που έχω. Για να βγει ότι δεν είμαι η μάνα των παιδιών που προσπαθούν να εμφανίσουν. Και τα παιδιά μου δεν είχαν τέτοιους γονείς όπως κάποιοι θέλουν να παρουσιάζουν. Αυτό θα υπερασπισθώ».

Οι έρευνες αυτή την στιγμή είναι προς πάσα κατεύθυνση καθώς όλοι, τόσο οι Αρχές, όσο και η ιατρική κοινότητα, προσπαθούν να βρουν τους λόγους για τους οποίους τα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα χάθηκαν τόσο ξαφνικά.

patra-thanatoi

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογράφο της ίδιας εφημερίδας που μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” την Τρίτη (22/3), τις επόμενες ημέρες αναμένεται ένταλμα σύλληψης.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet