Ποιος θα είναι, τελικά, ο επόμενος James Bond; Ο Daniel Craig αποχαιρέτησε και επίσημα τον ρόλο μετά την ερμηνεία του στο «No Time to Die», όταν τελείωσαν τα γυρίσματα πίσω στο 2019. Τώρα, έχουμε ένα νέο στοιχείο για τα χαρακτηριστικά του νέου πράκτορα 007 που σχεδόν φωτογραφίζουν ποιος θα είναι ο επόμενος ηθοποιός που θα αναλάβει τον ρόλο του βρετανού κατάσκοπου.

Τα νέα στοιχεία ήρθαν από τον παράγωγό των ταινιών James Bond, Michael J. Wilson, αποκάλυψε την ηλικία του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον Βρετανό κατάσκοπο σε επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς. Έτσι, αποκλείονται κάποιοι από τους επικρατέστερους υποψήφιους και έχουμε μία καλύτερη εικόνα για το ποιος θα είναι πιθανόν ο επόμενος double-o-seven.

Ως επικρατέστερους έχουμε αυτήν την στιγμή τους ηθοποιούς Regé-Jean Page, Tom Hardy, Richard Madden και Idris Elba.

Ο παραγωγός, λοίπον, έκανε την εξής αναφορά στο θέμα: «Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν» είπε ο Γουίλσον, σύμφωνα με το Deadline για τη διαδικασία του κάστινγκ προσθέτοντας: «Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί».

Και συνέχισε: «Θυμηθείτε, ο Μποντ είναι ήδη βετεράνος. Είχε κάποια εμπειρία. Είναι ένα άτομο που έχει περάσει από πολέμους, ας το πούμε έτσι. Πιθανότατα ήταν στη SAS ή κάτι τέτοιο. Δεν είναι κάποιο παιδί από το γυμνάσιο. Γι’ αυτό ταιριάζει η ηλικία των τριάντα κάτι».

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet