Λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στο πριγκιπάτο έπειτα από πολύμηνη απουσία, η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εγκατέλειψε ξανά το Μόντε Κάρλο για άγνωστο προορισμό προκειμένου να αποκατασταθεί η υγεία της.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν αναρρώνει σε μια μυστική τοποθεσία έξω από το Μονακό, όπως επιβεβαιώθηκε από τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Ο πρίγκιπας μίλησε στην εφημερίδα  Monaco-Matin και εξήγησε πως η Σαρλίν  “είναι καλύτερα, αλλά χρειάζεται ακόμα ξεκούραση και ηρεμία. Δεν βρίσκεται στο Πριγκιπάτο, αλλά θα μπορέσουμε να την επισκεφτούμε πολύ σύντομα”.

Ο 63χρονος πρίγκιπας πρόσθεσε: “Δεν μπορώ να πω περισσότερα για λόγους διακριτικότητας. Υπάρχει μια κόπωση, που δεν είναι μόνο σωματική, η οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ανάπαυση και παρακολούθηση”.

O Αλβέρτος παραχώρησε συνέντευξη και στο περιοδικό People και εξήγησε πως αν και η οικογενειακή επανένωση στο Μονακό πριν λίγες ημέρες είχε πάει αρκετά καλά τις πρώτες ώρες της επιστροφής, κατόπιν έγινε προφανές πως η Σαρλίν δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

Η πριγκίπισσα επέστρεψε με ιδιωτικό jet  στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου, φανερά καταβεβλημένη.

Ο πρίγκιπας ξεκαθάρισε πως το πρόβλημα της Σαρλίν δεν έχει να κάνει με το γάμο τους «Μάλλον χριεάζεται να το πω αρκετές φορές, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη σχέση μας. Θέλω να το καταστήσω σαφές. Δεν πρόκειται για προβλήματα στη σχέση μας, δεν έχει να κάνει με τη σχέση μεταξύ συζύγων. Είναι  ένα θέμα διαφορετικής φύσης».

«Προφανώς υπήρχαν συνέπειες από τις διάφορες χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες  υποβλήθηκε τους τελευταίους μήνες. Αυτό ήταν σαφώς ένας παράγοντας που συνέβαλε, αλλά προτιμώ να μην σχολιάσω περαιτέρω το συγκεκριμένο θέμα. Μπορώ να πω ότι υπέφερε από απίστευτη κούραση. Δεν κοιμόταν καλά εδώ και αρκετές ημέρες και δεν έτρωγε καθόλου καλά. Έχει χάσει πολύ βάρος, γεγονός που την έκανε ευάλωτη σε άλλες πιθανές παθήσεις. Ένα κρυολόγημα ή μια γρίπη ή Θεός φυλάξει, κορωνοϊό».

Διάβασε περισσότερα για την ιστορία της Πριγκίπισσας Σαρλίν στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet