Η Ρούλα Πισπιρίγκου αύριο Παρασκευή (8/7) αναμένεται να καταθέσει για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας, αλλά σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR θα ζητήσει και θα πάρει προθεσμία.

Συγκεκριμένα, η Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας θα ζητήσει προθεσμία για τις γραπτές της εξηγήσεις έως τις 14 Ιουλίου αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει δεκτό και έτσι θα πρέπει να προετοιμαστεί μέχρι την επόμενη Τετάρτη.

Το υπόμνημά της δε θα περιέχει μόνο την περιγραφή της για το τι έγινε τις ημέρες που πέθαναν Μαλένα και Ίριδα αλλά θέλει να αντικρούσει το πόρισμα των κ. Καρακούκη και Καλογρηά για τον ασφυκτικό θάνατο των δύο παιδιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου από το κελί της διαβάζει όλες τις καταθέσεις γιατρών, φίλων και συγγενών προκειμένου να πατήσει κάπου για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της ότι δεν ευθύνεται για τον θάνατο των παιδιών.

Το κλειδί για τις αρχές είναι ο θάνατος της Ίριδας και η περιγραφή της αδερφής της στην κατάθεσή της κρίνεται ως σημαντική. Πώς βρήκε το παιδί στην κούνια νεκρό σε άλλη θέση από αυτή που ήταν συνήθως – τα σημάδια στο πρόσωπο του μωρού που δεν υπήρχαν το προηγούμενο βράδυ. Τόσο η ίδια όσο και ο δικηγόρος της έχουν επιστρατεύσει τους τεχνικούς τους συμβούλους. Για τις αρχές όμως η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι η βασική ύποπτη για τις δολοφονίες.

Οι τεχνικοί σύμβουλοι από το εξωτερικό

Σε ιατροδικαστές του εξωτερικού, απευθύνθηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητώντας τεχνικούς συμβούλους που θα δεχτούν να σταθούν δίπλα της, στη συγκλονιστική υπόθεση των θανάτων των 3 παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με τον συνήγορό της, Όθωνα Παπαδόπουλο, ήδη έχει συνταχθεί μια τεχνική έκθεση, η οποία αναμένεται να συνοδεύσει το γραπτό υπόμνημα εξηγήσεων, για τους θανάτους της Μάλενας και της Ίριδας, που θα κατατεθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet