Φήμες θέλουν τη Σακίρα και τον Πικέ, να περνάνε σοβαρή κρίση στο γάμο τους, και μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής έχει φύγει από το σπίτι τους.

Τα δημοσιεύματα υποστηρίζουν, ότι η τραγουδίστρια έπιασε τον Πικέ να την απατάει και αυτή τη φορά δείχνει αποφασισμένη να μην τον συγχωρέσει. Μάλιστα, οι δυο τους ζουν σε χωριστά σπίτια, ωστόσο, παρά τα όσα γράφονται τις τελευταίες ημέρες, κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι.

Το περιοδικό «Cuore» αναφέρει ότι η «πέτρα του σκανδάλου» για τη Σακίρα και τον Πικέ είναι μία 20χρονη ξανθιά καλλονή, η οποία σπουδάζει και εργάζεται ως υποδοχή σε κλαμπ και χώρους εκδηλώσεων. Άνθρωποι που είναι κοντά στον ποδοσφαιριστή, υποστηρίζουν ότι οι δυο τους συνδέονται με μία στενή φιλία, αλλά για κάποιους άλλους, οι κοινές εμφανίσεις τους κρύβουν κάτι άλλο.

Νέα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι «πέτρα του σκανδάλου» είναι μία μητέρα συμπαίκτη του Ισπανού ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Πικέ είχε σεξουαλικές σχέσεις με τη μητέρα του 17χρονου συμπαίκτη του, Γκάβι, ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα. Η Σακίρα ανακάλυψε το γεγονός και μάλιστα φέρεται να τους έπιασε στα πράσα και αυτός ήταν ο λόγος που του είπε να φύγει από το σπίτι τους.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet