Μεγάλος ντόρος έχει δημιουργηθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα με την πασίγνωστη influencer, όπως τη χαρακτηρίζουν, η οποία πιάστηκε από τις αρχές για φοροδιαφυγή και καλείται να πληρώσει ένα πρόστιμο – μαμούθ που αγγίζει τις 270.000 ευρώ.

Η Super Κική – που αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς influencers και έχει πολλούς followers – μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως μάλλον πρόκειται για κάποια γυναίκα με λιγότερους followers αλλιώς δεν υπήρχε περίπτωση να μην τη γνωρίζει.

Η απάντηση της Super Κική για την influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή

«Πάντως πασίγνωστη influencer δεν υπάρχει, θα το ξέραμε. Είμαστε τρεις influencer όλοι κι όλοι στην Ελλάδα, θα το ήξερα πρώτη. Αν δεν είναι η Τούνη, ο Κοψιάλης κι εγώ, δεν είναι κανείς. Θα τα δίνει λίγα – λίγα ρε παιδιά, φασούλι το φασούλι. Τι να κάνω; Να τα δώσω εγώ στη γυναίκα;», είπε αρχικά η Super Κική.

Στη συνέχεια, η ίδια υποστήριξε την άποψη της Soula Glamorous,η οποία ανέφερε πως αυτή η είδηση είναι ψευδής:

«Η Soula Glamorous που είναι εξίσου μια πολύ γνωστή influencer είπε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Μπορεί να έχουν πιάσει μια Χριστιανή με 20.000 followers που να είχε πάει σε ένα reality και να λένε πασίγνωστη influencer. Αν ήταν θα την ξέραμε».

Διάβασε τη συνέχεια και δες το βίντεο στο Faysbook.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet