Ο Σπύρος Μαρτίκας αποχώρησε από το Survivor, αφού ήταν ο παίκτης με τις λιγότερες ψήφους και έτσι ετοιμάζεται για την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στην εκπομπή «Love it» και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την συμμετοχή του στο Survivor, την εμπειρία του, αλλά και την αποχώρησή του. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ειδύλλιό του με την Βρισηίδα Ανδιώτου.

«Νιώθω υπέροχα, νιώθω γαλήνη και τεράστια υπερηφάνεια που άντεξα έξι μήνες, ήταν δίκαιο. Είχαμε άλλη συμφωνία στην ψηφοφορία, η Σταυρούλα δεν ήθελε να βγει στον τάκο μαζί μου, αλλά με ψήφισε τελευταία στιγμή. Αθέτησαν την συμφωνία μας και αυτό είναι που με στεναχώρησε», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και συνέχισε: «Εγώ πήγα να ζήσω την εμπειρία. Έχω πει ότι το έπαθλο ανήκει στον κόσμο που με στηρίζει και στην πόλη που λατρεύω, το Κερατσίνι. Δεν θέλω σε αυτή την πόλη να πεινάσει κανένας άνθρωπος, αυτή ήταν η πρόθεση μου αν κέρδιζα. Είχα σκεφτεί να κάνω φιλανθρωπικές δράσεις και παρόλο που δεν κέρδισα θα κρατήσω την υπόσχεσή μου» και συνέχισε για την Βρισηίδα:

«Εννοείται θα βρεθώ με την Βρισηίδα, εννοείται ανυπομονώ να τη δω και μόλις βρεθεί κινητό στο χέρια μου οι πρώτοι που θα επικοινωνήσω είναι η αδερφή μου, οι γονείς μου και η Βρισηίδα.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet