Το Survivor έφτασε στο τέλος του, καθώς, το βράδυ της Τετάρτης (6/7) αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, όπου ήταν ο Στάθης Σχίζας.

Ένας παίκτης που δεν μπήκε από την αρχή του Survivor, αλλά κατάφερε από τον πρώτο κιόλας αγώνα να συγκεντρώσει τα βλέμματα για την αγωνιστικότητά του, αλλά και για των χαμηλών τόνων προφίλ του, αφού δεν τσακωνόταν εύκολα με τους συμπαίκτες του.

Η αποκάλυψη της σχέσης του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν κάτι που τον βοήθησε για την παραμονή του στο παιχνίδι επιβίωσης, αφού εκείνη τον στήριζε κάθε φορά που ήταν υποψήφιος και αυτό ζητούσε από τους followers της να κάνουν. Άλλωστε, στο J2US – όπου αναδείχθηκε νικήτρια- απέδειξε ότι έχει κοινό που τη στηρίζει.

Η βραδιά του τελικού του Survivor είχε πολλές εκπλήξεις και αποκαλύψεις, αφού έδειξαν βίντεο με τα όσα έκαναν παίκτες και παρουσιαστής πίσω από τις κάμερες και η αλήθεια είναι ότι είχαν πολλές αστείες στιγμές.

Την στιγμή της ανακοίνωσης του ονόματος του μεγάλου νικητή, η αγωνία χτύπησε κόκκινο τόσο για όσους είχα γεμίσει ασφυκτικά το Άλσος Βεΐκου όσο και για τους τηλεθεατές. Στον τελικό έφτασαν δυο παίκτες που είχαν δώσει ψυχή και σώμα στους στίβους μάχης και επάξια έφτασαν μέχρι το τέλος. Άλλωστε, αυτό αποδεικνύει ότι εκτός από την αγωνιστικότητα έχουν και κοινό που τους αγαπάει και τους στηρίζει.

Στάθης Σχίζας: Πώς θα αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο από το Survivor

Ο Στάθης Σχίζας αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης όπου εκτός από το τρόπαιο πήρε και 100.000 ευρώ. Λίγο μετά την ανάδειξή του σε μεγάλο νικητή, αποκάλυψε ότι μέρος του επάθλου θα το δώσει στα παιδάκια με καρκίνο.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet