Ο Θανάσης Κατερινόπουλος έχει ασχοληθεί από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση της Πάτρας και αυτή τη φορά προχώρησε σε μια εκ βαθέων ανάλυση της Ρούλας Πισπιρίγκου, του Μάνου Δασκαλάκη σε σχέση με τη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter και σε συνομιλία με ακολούθους του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος προχώρησε σε μια ανάλυση όσον αφορά τη συμπεριφορά των τριών που έχουν κοινά στοιχεία που δεν είναι άλλος από τον θάνατο.

Θανάσης Κατερινόπουλος

«Καταρχήν να σκιαγραφήσω τους τρεις αυτούς ανθρώπους. Η γλώσσα του σώματός τους δείχνει ανθρώπους αγέρωχους που τους λείπει το συναίσθημα, ο πόνος, ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό φαίνεσθαι. Σαν να μην τρέχει τίποτα. Εδώ ένα σκυλάκι που έχεις στο σπίτι πεθαίνει και στεναχωριέσαι και φοράς μαύρες πλερέζες.

Εγώ είχα την ατυχία στη ζωή μου να ζήσω μια παρόμοια κατάσταση και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Πως αυτοί με τρία παιδιά έβγαιναν στα ΜΜΕ, κάνανε τα ταξίδια τους, γράφτηκε να πάει σε τρία ριάλιτι μετά το θάνατο και του πρώτου και του δεύτερου παιδιού. Η κυρία αυτή έκανε τα ταξίδια της, έψαχνε καλό εστιατόριο να φάει. Αυτά δείχνουν έλλειψη συναισθήματος, πόνου, αγάπης προς τα παιδιά» ακούγεται να λέει ο Θανάσης Κατερινόπουλος στο απόσπασμα από τη διαδικτυακή του συνομιλία που προβλήθηκε στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet