Το TikTok προχωράει στην πραγματοποίηση live μεταδόσεων με περιεχόμενο που θα αφορά μόνο ενήλικες. Αυτό ανακοίνωσε η δημοφιλής πλατφόρμα προχωρώντας σε ακόμα μία αλλαγή δεδομένων για τις ζωντανές μεταδόσεις που κάνουν οι χρήστες του.

Τι σημαίνει αυτό;

Ουσιαστικά πρόκειται για μια λειτουργία ζωντανής ροής στην οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι χρήστες είναι πάνω από 18 και δεν θα έχει καμία σχέση με το Only Fans αν αυτό σκεφτήκατε! Σύμφωνα με πληροφορίες της Indepentent, η λειτουργία θα εξυπηρετεί για παράδειγμα “κάποιον κωμικό του οποίου το περιεχόμενο ταιριάζει καλύτερα σε άτομα άνω των 18” ή “έναν χρήστη που σχεδιάζει να μιλήσει για μια δύσκολη εμπειρία της ζωής του και αισθάνεται πιο άνετα να γνωρίζει πως η προβολή είναι περιορισμένη σε ενήλικο κοινό”.

TikTok

Η συγκεκριμένη λειτουργία αναμένεται να λανσαριστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες και παρά τη συγκεκριμένη αλλαγή η δημοφιλής πλατφόρμα του TikTok τόνισε πως δεν θα προχωρήσει σε περισσότερο περιεχόμενο για ενηλίκους.

Άλλωστε, σύμφωνα με τους όρους της εταιρείας, απαγορεύεται “το γυμνό, πορνογραφικό ή σεξουαλικό περιεχόμενο”, με τον μόνο σημαντικό ιστότοπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει τέτοιο περιεχόμενο να είναι το Twitter. Προς το παρόν Tik Tokers με πάνω από 1000 ακολούθους και άνω των 16 ετών μπορούν να κάνουν live κάτι που θα αλλάξει μετά τις 23 Νοεμβρίου όπου και θα επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών.

Διάβασε ακόμη: Vabbing: το νέο- κάπως σιχαμένο- trend στο Tik Tok έχει κολπικό άρωμα

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet