Το GNTM 5 έχει κάνει πολύ ηχηρό ξεκίνημα, ίσως όχι για τους σωστούς όμως λόγους. Έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με τις αμφιλεγόμενες δηλώσεις των κριτών. Μία με τις εμμονές της Βίκυς Καγιά να ντροπιάζει τις συμμετέχουσες που δεν ακολουθούν τα δικά της πρότυπα ομορφιάς, μία με την -πολλές φορές ακαταλαβίστικη- εντελώς νέα πνοή που φέρνει η εκ Λονδίνου ορμώμενη Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και τις διφορούμενες απόψεις του Τάσου Σοφρωνίου.

Ο τελευταίος προκάλεσε αντιδράσεις με μία άποψη την οποία εξέφρασε. Συγκεκριμένα, σε αντιλογία σχετική με το bullying που ασκεί η κριτική επιτροπή στα κορίτσια, προσπάθησε να δικαιολογήσει τον εαυτό του αναφέροντας ότι και ο ίδιος «έφαγε» ανελέητο bullying και περιφρόνηση τα πρώτα χρόνια της καριέρας του. Άρα και τα νέα παιδιά που το βιώνουν αυτό, δεν θα έπρεπε να τα πειράζει γιατί μαθαίνουν έτσι να προσπαθούν στην ζωή.

Η άποψη αυτή, η οποία δυστυχώς ακούγεται πάρα πολύ στον εργασιακό χώρο, είναι πολύ επιβλαβής για τα νέα παιδιά που μπαίνουν στον χώρο. Αντί να στεκόμαστε δίπλα τους ως μέντορες και να τους βοηθάμε να αποφύγουν όλες τις τοξικές συμπεριφορές οι οποίες στάθηκαν ως τροχοπέδη στα δικά μας πρώτα επαγγελματικά βήματα, περιμένουμε -σχεδόν εκδικητικά- να περάσουν και εκείνοι τα ίδια με εμάς.

Διάβασε τη συνέχεια στο Nitro.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet