Ο βασιλιάς Κάρολος νιώθει «μεγάλη θλίψη» για την έλλειψη σχέσης με τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ, και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια κίνηση που «δεν θα έκανε ποτέ» εναντίον του μικρότερου γιου του.

Αυτό λέει ένας βασιλικός συγγραφέας και σχολιαστής, ο οποίος λέει ότι η διάγνωση καρκίνου του Βασιλιά έχει κάνει τις σχέσεις του με τα εγγόνια του «ακόμα πιο οδυνηρές», καθώς ξέρει ότι «δεν θα είναι για πάντα κοντά τους». Και αυτό σημαίνει ότι ποτέ δεν θα αποκόψει πλήρως τον Χάρι από τη ζωή του, ακόμη και με τον αποξενωμένο δούκα του Σάσεξ να έχει παραιτηθεί από τη βασιλική ζωή και να κάνει μια σειρά από αποκαλύψεις βόμβα από τις ΗΠΑ.

Η Ingrid Seward, η οποία έγραψε το βιβλίο «My Mother and I: The Inside Story of the King and Our Late Queen», είπε: «Η οικογένεια ήταν πάντα σημαντική για τον Βασιλιά. Θυμάται τη δική του κάπως κατακερματισμένη παιδική ηλικία καθώς οι γονείς του ήταν πάντα απασχολημένοι. Είναι μεγάλη λύπη γι’ αυτόν που δεν βλέπει περισσότερο τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ.

Γι’ αυτό δεν θα διακόψει ποτέ τους δεσμούς με τον Χάρι. Δεν θέλει μια σχέση FaceTime με τα παιδιά του γιου του. Θέλει να τα γνωρίσει και να ασχοληθεί με τη ζωή τους όσο είναι ακόμα αρκετά μικρά ώστε να μπορούν να μάθουν από τη σοφία του. Ο καρκίνος του το έχει κάνει ακόμα πιο οδυνηρό, καθώς ξέρει ότι δεν θα είναι για πάντα κοντά τους».

Ο Βασιλιάς είναι αποφασισμένος να χτίσει μια σχέση με τα παιδιά του πρίγκιπα Χάρι και να γίνει μέρος της ζωής τους, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο μονάρχης, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο, έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του που τους βλέπει μόνο μέσω βιντεοκλήσεων αφού συνάντησε τον Άρτσι, πέντε, μόνο λίγες φορές και τη δίχρονη Λίλιμπετ μία φορά. Η απόφασή του να αυξήσει τις προσπάθειες για να συμμετάσχει περισσότερο στη ζωή τους έρχεται καθώς αποκαλύφθηκε ότι έστειλε στη Λίλιμπετ ένα «από καρδιάς δώρο και κάρτα με ευχές» στα πρόσφατα γενέθλιά της.

Φωτογραφία εξωφύλλου: Shutterstock

Διαβάστε επίσης:

Αθηνά Οικονομάκου: Οι αναρτήσεις από τα γενέθλια της κόρης της

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet