Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών εξαιτίας της αιματοβαμμένης εισβολής του στην Ουκρανία και απασχολεί εδώ και δεκαετίες τα media ως αμετακίνητος ηγεμόνας της Ρωσίας και κυρίαρχος παίκτης της διεθνούς πολιτικής.

Παρ΄όλα αυτά  ο 69χρονος «Τσάρος» της Ρωσίας έχει καταφέρει να κρατήσει την οικογενειακή του ζωή μακριά από τη δημοσιότητα και ειδικότερα τα παιδιά του.

Ο Πούτιν δεν έχει ποτέ παραδεχτεί δημόσια ότι έχει παιδιά, αν και είναι γνωστό ότι έχει δύο κόρες με την πρώην σύζυγό του.

Φήμες λένε ότι ο αλλοτινός επικεφαλής της KGB έχει επίσης ένα τουλάχιστον παιδί εκτός γάμου με μια αθλήτρια που κάποτε ήταν γνωστή ως «η πιο εύκαμπτη γυναίκα στη Ρωσία», αλλά και μία κόρη με μια πρώην καθαρίστρια που έπειτα από τον δεσμό τους έγινε πολυεκατομμυριούχος και συνιδιοκτήτρια ρωσικής τράπεζας.

Ο Ρώσος Πρόεδρος έχει πει στο παρελθόν: «Έχω μια ιδιωτική ζωή στην οποία δεν επιτρέπω παρέμβαση. Αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό». Ειδικά στη Ρωσία, όπου οι αποκαλύψεις για την προσωπική ζωή του ηγεμόνα της χώρας πληρώνονται ακριβά.

Η Daily Mail συγκέντρωσε όλα όσα γνωρίζουμε για τα τέκνα του Ρώσου προέδρου:

Η Μαρία Φάασεν, 36 ετών, είναι το πρώτο παιδί του Πούτιν και της συζύγου του Λουντμίλα με την οποία απέκτησαν άλλη μια κόρη πριν χωρίσουν το 2013 έπειτα από 30 χρόνια γάμου.

Ο Πούτιν και η πρώτη σύζυγός του είχαν γνωριστεί στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν  και οι δύο σπούδαζαν στο τότε κρατικό πανεπιστήμιο του Λένινγκραντ.

Πούτιν
Ο Βλαντιμίρ και η Λουντμίλα Πούτιν το 2007.


Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 28 Ιουλίου 1983, και η κόρη τους Μαρία γεννήθηκε τον Απρίλιο του 1985.

Η Μαρία έμοιαζε προορισμένη να γίνει επιστήμονας από μικρό παιδί στην Ανατολική Γερμανία όπου ζούσε η οικογένεια. Σπούδασε βιολογία στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της εκεί, μπήκε στην ιατρική σχολή στη Μόσχα και ειδικεύθηκε στην ενδοκρινολογία παίδων.

Πούτιν
Η Μαρία Φάασεν, 36 ετών, είναι το πρώτο παιδί του Πούτιν και της συζύγου του Λουντμίλα.


Είναι παντρεμένη με τον Ολλανδό επιχειρηματία Γιόριτ Φάασεν με τον οποίο έχουν αποκτήσει ένα παιδί, το πρώτο εγγόνι του Ρώσσου Προέδρου. 

Διάβασε για τα υπόλοιπα παιδιά του Πούτιν και τις κρυφές τους σχέσεις στο hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet