Έντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν από την υποψηφιότητα της 12χρονης Ryan Kiera Armstrong για τα Χρυσά Βατόμουρα (Razzies) για την ερμηνεία της στην ταινία «Firestarter», στην κατηγορία «Χειρότερη Ηθοποιός».

Ο δημιουργός των βραβείων John Wilson ζήτησε προσωπικά συγγνώμη και ανακοίνωσε πως από εδώ και στο εξής θα μπορούν να είναι υποψήφια μόνο άτομα άνω των 18 ετών. Επιπρόσθετα, επιβεβαίωσε πως το όνομα της 12χρονης ηθοποιού αφαιρέθηκε από τις υποψηφιότητες:  «Πιστεύουμε επίσης ότι οφείλουμε μια δημόσια συγγνώμη στην κυρία Armstrong και θέλουμε να πούμε ότι μετανιώνουμε για οποιοδήποτε κακό υπέστη ως αποτέλεσμα των επιλογών μας».

Όταν έπαιξε στην ταινία το κορίτσι ήταν μόλις 11 ετών. Η ταινία «Firestarter» με πρωταγωνιστή τον Zac Efron προτάθηκε για χειρότερο remake, ενώ ο ηθοποιός δεν είναι υποψήφιος για χειρότερη ερμηνεία όπως αναμενόταν. Η ταινία πραγματεύεται το πώς μία νεαρή προσπαθεί να κατανοήσει το γεγονός πως απέκτησε τη δύναμη να βάζει φωτιά με το μυαλό της.

Από τις πιο σκληρές κριτικές εναντίον των βραβείων έκανε ο ηθοποιός Devon Sawa που έγραψε στο Twitter: «Τα Razzies διοικούνται από άψυχους ανθρώπους. Υποψηφιότητα 12χρονου; Αυτό το παιδί μπορεί να γίνει καταπληκτικό, αν δεν το έχει στο μυαλό του».

Διάβασε ακόμα: Oscars 2023: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα χρυσά αγαλματίδια

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet