Στη δημόσια διαβούλευση που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2023 για τη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών υπό τον τίτλο: «Εκσυγχρονισμός των επιβατικών και εμπορευματικών μεταφορών – Διατάξεις για την εύρυθμη λειτουργία των εποπτευόμενων φορέων και άλλες διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Μεταφορών» περιλαμβάνονται και οι επιπτώσεις που μπορεί να έχει κάποιος, αν υποπίπτει σε επικίνδυνες παραβάσεις, τις οποίες μάλιστα επαναλαμβάνει.

Η πρόθεση του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών να καταπολεμήσει τις επικίνδυνες παραβάσεις είναι από καιρό γνωστή. Στο άρθρο 61 του νομοσχεδίου που βρίσκεται ακόμη σε δημόσια διαβούλευση, αυτές οι παραβάσεις αποσαφηνίζονται, καθώς σχετίζονται άμεσα με τον κίνδυνο ατυχήματος και απώλειας ζωής.

οδήγησης

Έτσι λοιπόν μιλάμε για την κατανάλωση αλκοόλ, τις παραβάσεις της πινακίδας Ρ2 και του ερυθρού σηματοδότη, τις παραβάσεις που συνδέονται με την επίδειξη ικανότητας, τη δημιουργία εντυπώσεων, ανταγωνισμού ή και την τέλεση αυτοσχέδιων αγώνων, όπως και τις παραβάσεων των διατάξεων με τις οποίες ορίζεται ο τρόπος που πρέπει να γίνεται το προσπέρασμα.

Διάβασε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet