Μπορεί οι κανόνες στο Interior design να μην αλλάζουν τόσο συχνά όσο στη μόδα, ωστόσο, υπάρχουν τάσεις. Διάλεξε ποια ταιριάζει στο δικό σου σπίτι και κάνε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις.

Τσιμεντοκονία

Από τις επικρατέστερες τάσεις είναι η τσιμεντοκονία. Το minimal  κυκλαδίτικο trend ταιριάζει τέλεια και στην πόλη. Μοιάζει με τσιμέντο, αλλά δεν είναι και γι’ αυτό και δεν δημιουργεί ρηγματώσεις. Μάλιστα είναι τόσο πολυμορφικό υλικό που μας αφήνει ελεύθερους να δημιουργήσουμε ότι σχήμα θέλουμε, σε ότι χρώμα θέλουμε.

Μάρμαρο

Κλασικό και αγαπημένο.  Αν, λοιπόν, αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε το μάρμαρο (σε φυσικό ή σε τεχνητό προϊόν), προτείνουμε να διαλέξετε όσο μεγαλύτερες διαστάσεις μπορείτε, για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στον χώρο σας. Μεγάλη τάση είναι το μάρμαρο με κυματισμούς και στο χρώμα της άμμου.

Ρίγες πάνω στις ρίγες

Δεν θα πω πολλά! Πάρτε το ριγέ πάπλωμά σας και στοιβάξτε μερικά ριγέ μαξιλάρια και ριχτάρια. Ό,τι κι αν κάνετε, βεβαιωθείτε ότι δεν ταιριάζουν! Το στιλ έχει να κάνει με την ανάμειξη διαφορετικών μεγεθών χρωμάτων και στυλ και το παιχνίδι με τις αναλογίες. Go go go!

Προβηγκιανό στυλ

Η νέα τάση της Προβηγκίας παίρνει τα στοιχεία της από την κλασική τριάδα μπλε, κόκκινων και καθαρών λευκών τόνων που συναντάμε στους παραδοσιακούς γαλλικούς εσωτερικούς χώρους.

Texture έπιπλα ή έπιπλα με…. υφές

Τα έπιπλα με υφές είναι από τα πιο επίκαιρα στοιχεία που υιοθετούν οι interior designers. Οι ντουλάπες, οι μπουφέδες, τα συρτάρια και τα γραφεία δεν έχουν επίπεδες προσόψεις ή λείες πόρτες αλλά αυλακώσεις και μοιάζουν με έργα τέχνης!

interior design
Pedrali

Πίνακες

Πάντα κλασικό, πάντα στη μόδα! Λίγο πιο πολύ, οι πίνακες ιαπωνικού στυλ. Μπορείτε να τους κρεμάσετε, να τους ακουμπήσετε σε κάποια επιφάνεια επίπλου ή και κάτω!

Διάβασε επίσης: 12 πολύχρωμες ιδέες διακόσμησης για να «δώσεις» στο σπίτι σου αισιοδοξία

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet