Μία από τις πιο δύσκολες αποστολές είναι το δώρο των Χριστουγέννων ειδικά όταν αφορά τους μικρούς μας φίλους. Πάντα μαζί με το παιχνίδι πάει κι ένα καλό βιβλίο! Εμείς σας προτείνουμε κορυφαίες επιλογές πάνω στα παιδικά βιβλία για να κάνετε την καλύτερη αγορά!

Τίτλος: Το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι

Συγγραφέας: ΤΖ. Κ Ρόουλινγκ

Μετάφραση: Σοφία Γρηγορίου

Σελίδες: 340

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Ο Γου είναι το λατρεμένο λούτρινο γουρουνάκι του Τζακ. Βρίσκεται πάντα δίπλα του συμπαραστάτης στις περιπέτειες, τις ωραίες και τις άσχημες στιγμές. Μια παραμονή Χριστουγέννων όμως συμβαίνει το χειρότερο! Ο Γου χάνεται! Δεν είναι πουθενά! Έτσι ο Τζακ αποφασίζει να πάει να βρει τον αγαπημένο του φίλο, μαζί με τον αχώνευτο αντικαταστάτη του Γου, το Χριστουγεννιάτικο Γουρουνάκι. Μαζί θα ταξιδέψουν στη Μαγική Χώρα των Χαμένων όπου τους περιμένουν απίθανες περιπέτειες!

(από 8 ετών)

βιβλία

Τίτλος: Η τελευταία μαύρη γάτα (επετειακή έκδοση)

Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς

Σελίδες: 408

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Σε ένα μακρινό νησί τα μέλη μιας μυστικής αδελφότητας προληπτικών πιστεύουν ότι οι μαύρες γάτες φέρνουν γρουσουζιά και αποφασίζουν να τις εξολοθρεύσουν με δηλητήρια, παγίδες και χίλιους δύο απάνθρωπους τρόπους. Σε λίγο έχουν σχεδόν επιτύχει τον σκοπό τους. Μόνο μια μαύρη γάτα έχει απομείνει ζωντανή. Τα μέλη της αδελφότητας είναι αποφασισμένα να τη βρουν και να την εξοντώσουν. Αλλά και η γάτα είναι αποφασισμένη να επιζήσει. Αυτή είναι η ιστορία ενός ανελέητου διωγμού, ενός απελπισμένου έρωτα, μιας πικρής προδοσίας – αυτή είναι η ιστορία της τελευταίας μαύρης γάτας.

(από 8 χρονών)

βιβλία

Τίτλος: Ο Δρακοσυλλέκτης :  Ένα παγωτό για τον Ισίδωρο

Συγγραφέας: Κυριάκος Αθανασιάδης

Σελίδες: 36

Εκδόσεις: Κλειδάριθμος

Πριν από πολλά χρόνια υπήρχαν δράκοι. Αλλά φοβούνταν πολύ τους ανθρώπους και τελικά πήγαν και κρύφτηκαν βαθιά στα δάση. Κάποιοι δράκοι βέβαια εξακολουθούσαν να τριγυρίζουν στην εξοχή και καμιά φορά έμπαιναν και στις πόλεις. Οι άνθρωποι τότε έτρεχαν πάνω κάτω μέσα στον πανικό. Έτσι, μια μέρα ένα παιδί αποφάσισε να μαζέψει όλους τους δράκους και να τους οδηγήσει σε μια μυστική περιοχή. Το παιδί αυτό το έλεγαν Δρακοσυλλέκτη και αυτές είναι οι υπέροχες περιπέτειές του.

(Από 3-6 ετών)

βιβλία

Τίτλος: 24 Ιστορίες από το δάσος των Χριστουγέννων.

Συγγραφέας: Βένιγκερ Μπριγκίττε

Μετάφραση: Δαρεία Τζαννετάκη

Σελίδες: 128

Εκδόσεις: Πατάκη

24 μαγευτικές ιστορίες της Μπριγκίττε Βένιγκερ που μας κρατάνε συντροφιά καθώς τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Ένα πολύτιμο ανάγνωσμα για όλη την οικογένεια με την εξαιρετική εικονογράφηση της Εύα Τάρλετ.

(Από 4 χρονών)

βιβλία

Διαβάστε επίσης: Τα βιβλία της εβδομάδα 10-17 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet