Τίτλος: Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Συγγραφέας: Christophe Carré

Μετάφραση: Ξανθίππη Τσελέντη, Βασιλική Τσίγκανου

Σελίδες: 325

Εκδόσεις: ΑΡΜΟΣ

Tο βιβλίο ερευνά τους μηχανισμούς που χρησιμοποιεί ο καθένας μας στις καθημερινές του σχέσεις: στη φιλία, την αγάπη, την εργασία, την επαφή και τους δεσμούς με τα παιδιά. Αποτελεί εργαλείο ανάλυσης των διαπροσωπικών σχέσεων, ενσωματώνοντας τη σημαντική και πολυεπίπεδη προσφορά των ανθρωπιστικών επιστημών και της κοινωνικής ψυχολογίας. Ο Κριστόφ Καρέ προτείνει σ’ εκείνους που χειραγωγούν τρόπους με τους οποίους μπορούν να σταματήσουν αυτή την αρνητική συμπεριφορά, μιλάει για την ψυχολογία του θύματος και ταυτόχρονα συμβουλεύει πως μπορούμε να επικοινωνούμε χωρίς να χρησιμοποιούμε μεθόδους εξαπάτησης.

Τίτλος: Απελευθερώστε τη μαγεία που κρύβεται μέσα σας

Συγγραφέας: Ελίζαμπεθ Γκίλμπερτ

Μετάφραση: Βασιλική Κοκκίνου

Σελίδες: 283

Εκδόσεις: ΜΙΝΩΑΣ

Η συγγραφέας του “Eat, Pray, Love” επιστρέφει για να μοιραστεί τις απόψεις της σε ότι αφορά τη δημιουργικότητα, καταρρίπτοντας τις αντιλήψεις γύρω από το μυστήριο και τους φόβους που περιβάλλουν αυτή τη διαδικασία. Μας δείχνει ότι υπάρχει τρόπος να ζήσουμε μια γεμάτη και δημιουργική ζωή. Στο βιβλίο περιλαμβάνονται ιστορίες από τη ζωή της ίδιας, των φίλων της αλλά και ανθρώπων που την έχουν εμπνεύσει γενικότερα στη ζωή της καθώς και πρακτικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να ενδώσουμε στην περιέργειά μας και να αδράξουμε την κάθε μέρα μας κάνοντας αυτό που αγαπάμε!

Τίτλος: Brazil Brazileiro- Ένα ταξίδι στη Βραζιλία των ονείρων μας

Συγγραφέας: Χρίστος Γουδής

Εκδόσεις: ΚΑΚΤΟΣ

Η πολυσύνθετη φυσιογνωμία της εξωτικής Βραζιλίας αναδύεται μέσα από ένα ιδιαίτερο μωσαϊκό κειμένων μεγάλων λογοτεχνών, ποιητών και δημοσιογράφων της χώρας, συνοδευόμενο από ένα “νουάρ” καλλιτεχνικό σκηνικό που αποτελείται από φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής, διάφορες εικόνες και λαϊκές ξυλογραφίες αυτής της εξωτικά μαγευτικής χώρας. Ο καλύτερος τρόπος για ένα συναρπαστικό ταξίδι στη Βραζιλία.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet