Μια συνέντευξη στον στο Καλό Μεσημεράκι έδωσε η Ευγενία Δημητροπούλου όπου μίλησε τόσο για το Γλυκάνισο, τη σειρά του ΣΚΑΪ στην οποία συμμετέχει, όσο και για την υιοθεσία της κόρης της, αλλά και πως νιώθει ως μαμά.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει φέτος να μην συμμετέχει σε κάποια θεατρική παράσταση γιατί ήθελε να είναι κοντά στο παιδί της.

«Ο λόγος που δεν κάνω θέατρο φέτος είναι γιατί ήθελα να είμαι κοντά στο παιδί μου, να έχω τα Σαββατοκύριακα μαζί της και αν το γύρισμα είναι 9-6 είναι κοντά στους χρόνους και μπορούμε να περνάμε όλο τον υπόλοιπο χρόνο μαζί. Δεν θέλω να της το στερήσω αυτό και δεν θέλω να μου το στερήσω. Είναι ο χρόνος, είναι το δέσιμο και για μένα είναι προτεραιότητά. Εγώ που ήμουν freak και δούλευα 16 ώρες την ημέρα τώρα έχω το παιδί προτεραιότητα», είπε η ηθοποιός.

Όσον αφορά στην υιοθεσία είπε: «Πιο δικό σου δεν γίνεται το παιδί», ενώ για τη μητρότητα δήλωσε δήλωσε: «Με τη μητρότητα, το πάω σιγά σιγά, μέρα μέρα. Έχω πολλές φορές ενοχές, ερωτηματικά, διλήμματα αν κάνω το σωστό. Υπάρχουν μέρες που λέω ότι όλα πήγαν τέλεια, υπάρχουν μέρες που πέφτω και δεν καταλαβαίνω πως με παίρνει ο ύπνος. Στο τέλος της ημέρας όμως είμαι τόσο χαρούμενη που λέω πως θα προσπαθήσω να κάνω όσο λιγότερα λάθη, αλλά δεν γίνεται».

Συνέχισε λέγοντας: «Κάνω προσπάθειες, κάνω ψυχοθεραπεία. Αυτό που μου έχει διδάξει μέχρι στιγμής η ζωή, είναι να παίρνω την κάθε μέρα όπως έρχεται. Εμένα με άγχωναν πάντα τα μεγαλόπνοα σχέδια και τα πράγματα πως θα είναι. Αποφάσισα ότι θα μπαίνω σε αυτό και θα το πάω μέρα μέρα. Ο σύζυγός μου είναι λίγο πιο αυστηρός από εμένα, νομίζω. Θα φωνάξω κι εγώ αν χρειαστεί. Είναι ωραία, ξαναβλέπω τον κόσμο μέσα από δύο αθώα, αγνά μάτια».

Κλείνοντας μίλησε για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού: «Δεν λέω τι και πως. Θεωρητικά πριν θα σου έλεγα ότι θέλω δύο παιδιά. Αυτή τη στιγμή είμαι τόσο καλά που δεν σκέφτομαι κάτι άλλο”.

Διάβασε ακόμη: Tantrums: Πως κατάφερα να ηρεμήσω το γιο μου με μια ιστορία με ήρωες τη μαμά ή το μπαμπά

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!