Τι κάνεις τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 20:30; Σου έχουμε πρόταση: Ο life coach και συγγραφέας των #1 bestsellers αυτοβελτίωσης Νικόλας Ουρανός παρουσιάζει το νέο βιβλίο του «Γυναίκα Τώρα»
στο Public Café Συντάγματος
.

Στο πάνελ των ομιλητών για το βιβλίο και τον συγγραφέα θα συμμετέχουν η γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ν.Δ. Μαρία Νάτσιου, η Ολυμπιονίκης Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Ευαγγελία Πλατανιώτη και η δημοσιογράφος & παρουσιάστρια του Mega Στέλλα Στυλιανού.

Το βιβλίο «Γυναίκα Τώρα» αποτελεί ένα χρήσιμο οδηγό για κάθε γυναίκα που στοχεύει να φέρει την προσωπική και επαγγελματική ευημερία και ισορροπία στην καθημερινότητά της ή, με άλλα λόγια, να προσεγγίσει την καλύτερη εκδοχή της. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!

life coach

Γνώρισε τον συγγραφέα

Ο Νικόλας Ουρανός είναι life & relationship coach, #1 best selling συγγραφέας σε Ελλάδα και motivational speaker.

Αποφοίτησε από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, αλλά επέλεξε το μονοπάτι του life coaching, παίρνοντας το πτυχίο του από την Global Academy of Coaching.

Συνέχισε την επαγγελματική του εξέλιξη λαμβάνοντας πιστοποίηση από τον International Coach Federation (ICF), αποκτώντας τον τίτλο Professional Certified Coach (PCC). Είναι πιστοποιημένος Μarriage Μentor από τον κλινικό ψυχολόγο Les Parrott και τη διακεκριμένη ειδικό γάμου και οικογένειας Leslie Parrott. 

Ασχολείται έντονα με τη συγγραφή βιβλίων αυτοβελτίωσης, μερικά από τα οποία έχουν γίνει παγκόσμια bestsellers. Συγκεκριμένα, είναι ο συγγραφέας των βραβευμένων βιβλίων «Αγάπη Τώρα», «Ευ Ζην Τώρα» και «Ξαφνικά Τώρα».

Αρθρογραφεί τακτικά και συμμετέχει σε συνέδρια και fora σε Ελλάδα, Κύπρο, Αμερική και Ασία, μιλώντας για τα θέματα των σχέσεων, ενώ διαθέτει μια επιδραστική παρουσία στα ελληνικά και διεθνή ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα.
www.nikolasouranos.com
facebook.com/nikolasouranos
Instagram.com/nikolaosouranosofficial

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet