Άκου πώς έχει ο κανόνας! Όταν ένα fashion item μένει “εκτός”, σταματά δηλαδή να θεωρείται trendy, δύο είναι τα τινά. Είτε έφτασε στο απόγειό τους, οπότε τώρα είναι καιρός να ξεφουσκώσει για λίγο και να επιστρέψει στο μέλλον ανανεωμένο – έχω αμέτρητα τέτοια παραδείγματα – είτε το απεχθανόμαστε πλέον σε τέτοιο βαθμό που έχουμε υποσχεθεί στον εαυτό μας να μην το φορέσουμε ποτέ ξανά. Και σε αυτή την κατηγορία έχω διάφορα παραδείγματα στο μυαλό μου, με κορυφαία τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και… τα δερμάτινα κολάν! Ή τέλος πάντων έτσι νόμιζα μέχρι σήμερα… Μήπως όμως τελικά τα δερμάτινα κολάν ανήκουν στην πρώτη ομάδα; Με εκείνα τα items που κάποια στιγμή κάνουν δυναμικό comeback;

Η Hailey Bieber δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο δερμάτινο κολάν

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στο Aspen όπου και πέρασε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρέα με την φίλη της Kylie Jenner, η Hailey Bieber εθεάθη από τους παπαράτσι να απολαμβάνει την βόλτα της στο κέντρο της πόλης, με ένα head to toe, après-ski, μαύρο σύνολο. Κάθε κομμάτι του ήταν και ένα σκίρτημα στην καρδιά μου.

Hailey Bieber
Photo by BG041/Bauer-Griffin/GC Images

Αποτελούνταν από ένα oversized, παλτό Saint Laurent με ζώνη, μικροσκοπικά, κοκάλινα γυαλιά ηλίου, την shoulder bag Le 5 À 7, που επίσης φέρει την υπογραφή του οίκου Saint Laurent, δερμάτινες, puffer μπότες by Loewe και δερμάτινο κολάν, σαν και αυτά που συνηθίζαμε να φοράμε το 2010. Όσοι από την παρέα πηγαίναμε τουλάχιστον λύκειο εκείνη την χρονιά…

Πρώτη μου σκέψη; Να δεις που τα δερμάτινα κολάν θα επιστρέψουν στο προσκήνιο, τώρα που έχουν και την έγκριση της Hailey. Δεύτερη σκέψη; Είχα παραπάνω από ένα στην προσωπική μου συλλογή. Που μπορεί να τα έχω καταχωνιάσει; Πρέπει να ψάξω! Τρίτη σκέψη; Δεν τα βρήκα ποτέ, οπότε έφτιαξα την παρακάτω shopping list με τα πιο cool δερμάτινα κολάν της αγοράς.

Το δερμάτινο κολάν που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν φέτος:

Hailey Bieber

Δερμάτινο κολάν, H&M.

Hailey Bieber

Δερμάτινο κολάν, Mango.

Hailey Bieber

Δερμάτινο κολάν, Wolford.

Hailey Bieber

Δερμάτινο κολάν, Zara.

Hailey Bieber

Δερμάτινο κολάν, H&M.

Hailey Bieber

Δερμάτινο κολάν, River Island.

Hailey Bieber

Δερμάτινο κολάν, Zara.

Διάβασε επίσης: 7 τάσεις που χρόνια δεν κοιτούν. Ταιριάζουν στις εικοσάρες, τις τριαντάρες, τις σαραντάρες, σε όλες τις γυναίκες!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet