Η ζωή είναι στιγμές! Οι άνθρωποι που αγαπάμε! Οι κοινές μας εμπειρίες! Είναι εκείνη η μοναδική εικόνα που αντικρίζεις, αυτή η χαρά στα μάτια τους, όταν δίνεις ένα δώρο σε κάποιον που έχει αξία! Κι αυτή η εποχή του χρόνου είναι γεμάτη απ’ όλα τα παραπάνω!

Τα δώρα σε αυτούς που αγαπάμε έχουν άλλη σημασία, γιατί πίσω τους κρύβουν τη σκέψη για το τι θα τους άρεσε πραγματικά!

Ο οίκος Anatol και η ομάδα των experts του έρχεται για να μας βοηθήσει να βρούμε το τέλειο δώρο για τις γυναίκες της ζωής μας: την αδερφή, τη φίλη, τη μητέρα, τη γυναίκα της ζωής σου! Γιατί αν δεν αξίζουν αυτές το καλύτερο, τότε ποιος;

Για την αδερφή σου

Είναι ένας μαγικός συνδυασμός φίλης και συγγενούς. Ο άνθρωπος που μεγαλώσατε μαζί, που έχετε κοινές αναμνήσεις και δικό σας κώδικα επικοινωνίας. Αυτή που θα σου πει την αλήθεια no matter what, εκείνη που θα γύρεις στον ώμο της για να κλάψεις, ο πιο αυστηρός κριτής και ο μεγαλύτερος υποστηριχτής σου!

Για τη φίλη σου

Είναι μια μοναδική, ιδιαίτερη σχέση χωρίς την οποία δεν θα μπορούσες να επιβιώσεις. Είναι παρούσα στις περισσότερες φωτογραφίες σου – πολλές φορές μάλιστα φορώντας τα ρούχα σου! Μαζί έχετε ζήσει διακοπές, πάρτι, αποφοιτήσεις, γάμους, παιδιά και από φίλη έχει γίνει οικογένεια! Να θυμάσαι ότι η αληθινή φίλη θα είναι δίπλα σου, όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα χιλιόμετρα κι όσοι άνθρωποι κι αν μπουν ανάμεσά σας.

Για τη μητέρα σου

Υπάρχει μόνο μια μητέρα στη ζωή μας, γι’ αυτό και το δώρο σε εκείνη έχει άλλη βαρύτητα. Είναι εκείνη που θα το εκτιμήσει περισσότερο απ’ όλους και θα το δείχνει με καμάρι για πάντα. Σε έχει φροντίσει, σε έχει διαμορφώσει, σε έχει πιστέψει, σε έχει στο μυαλό της κάθε ώρα και στιγμή! Η ανησυχία της δεν θα σταματήσει ποτέ και η αγάπη της δεν θα στερέψει ότι κι αν συμβεί μεταξύ σας. Φρόντισε το δώρο της να δείχνει ότι και για εσένα είναι θησαυρός.

Για τη γυναίκα σου

Είτε έχετε παντρευτεί, είτε όχι, είναι η αγάπη σου, ο άνθρωπος που επέλεξες να βαδίζετε παρέα. Είναι εκείνη που σε στηρίζει, σε φροντίζει, σε θαυμάζει και στέκεται στο πλευρό σου σαν βράχος. Τη γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα, οπότε το δώρο σου θα πρέπει να καθρεφτίζει την προσωπικότητα, αλλά και την αγάπη και την αφοσίωσή σου σε εκείνη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet