Η σεξουαλική ορμή στις γυναίκες εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Από τις ορμονικές αλλαγές στην εγκυμοσύνη έως τις χρόνιες ασθένειες, πολλά μπορούν να επηρεάσουν την λίμπιντο των γυναικών και το πώς αντιδρούν στις σεξουαλικές τους επιθυμίες.

Η γυναικεία σεξουαλική ορμή επηρεάζεται επίσης από κοινωνικούς και πολιτισμικούς παράγοντες και μελέτες έχουν δείξει τρόπους με τους οποίους οι σεξουαλικές συμπεριφορές, πρακτικές και επιθυμίες των γυναικών επηρεάστηκαν περισσότερο από το περιβάλλον τους σε σχέση με τους άνδρες.

Συμπερασματικά πολλά πράγματα μπορούν να καθορίσουν το γιατί μια γυναίκα χρειάζεται περισσότερο σεξ από τους άνδρες.

Εσύ το ήξερες; Οι 6 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο σεξ από τους άνδρες!

Γιατί οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο σεξ

Οι άνδρες μπορεί να έλκονται περισσότερο σεξουαλικά από το γυναικείο σώμα παρά το αντίστροφο, αλλά οι γυναίκες έχουν άλλους, πολύ σημαντικούς λόγους που γεννούν την επιθυμία τους να κάνουν περισσότερο σεξ από τους άνδρες.

Πολλαπλοί οργασμοί: Σε αντίθεση με τους άντρες, οι γυναίκες είναι ικανές να έχουν πολλαπλούς οργασμούς. Μπορεί να είναι δύσκολο για έναν άνδρα να το κάνει αυτό στην ίδια ερωτική συνεύρεση, αλλά οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη τάση από τους συντρόφους τους να θέλουν να επαναλάβουν την ερωτική συνεύρεση καθώς φτάνουν στην κορύφωση περισσότερες φορές.

Εσύ το ήξερες; Οι 6 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο σεξ από τους άνδρες!

Οι γυναίκες είναι πιο ανοιχτές σε επιλογές: Αντίθετα από τους άνδρες, οι γυναίκες είναι πιο ανοιχτές σε επιλογές. Σύμφωνα με μια μελέτη, οι άνδρες στους οποίους ζητήθηκε να επιλέξουν ζευγάρια φύλων στο σεξ: αρσενικό-αρσενικό, αρσενικό-θηλυκό και θηλυκό-θηλυκό, διάλεξαν περισσότερο τα δύο τελευταία και όχι το πρώτο. Όταν όμως ζήτησαν σε γυναίκες να επιλέξουν, όλες τους διάλεξαν εξίσου και τα τρία σχήματα. Από αυτό φαίνεται ότι οι γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα να συνευρεθούν και με το ίδιο φύλο, επομένως οι επιλογές τους ως προς τον ερωτικό σύντροφο αυξάνονται.

Άγγιγμα, συζήτηση και μετά σεξ: Οι γυναίκες πρώτα δημιουργούν μια σχέση και μετά επιδίδονται στο σεξ και όχι το αντίστροφο. Οι άνδρες, από την άλλη πλευρά, είναι πιο πιθανό να δημιουργήσουν μια σχέση με την σύντροφό τους μετά το σεξ. Οι γυναίκες, ωστόσο είναι περισσότερο προσεκτικές σε αυτό το στίβο. Για αυτές, η σεξουαλική πράξη ξεκινά με το άγγιγμα, τη συζήτηση και μετά οδηγείται στο σεξ. Και από τη στιγμή που οι γυναίκες έχουν φτάσει σε αυτό το στάδιο, διεγείρονται και πιο εύκολα.

Εσύ το ήξερες; Οι 6 λόγοι για τους οποίους οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο σεξ από τους άνδρες!

Θέματα μέσης ηλικίας: Οι γυναίκες μέσης ηλικίας είναι πιο πιθανό να έχουν πολλές σεξουαλικές επιθυμίες να εκπληρώσουν από τις γυναίκες που βρίσκονται στα 20 τους. Αυτό, σύμφωνα με την επιστήμη, συμβαίνει επειδή οι γυναίκες αρχίζουν να πλησιάζουν την ηλικία της εμμηνόπαυσης και συχνά φοβούνται ότι η σεξουαλική τους επιθυμία θα μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Ισχυρή επιθυμία για σεξ: Μόλις οι γυναίκες επιλέξουν τον σύντροφό τους (είναι εξαιρετικά προσεκτικές σε αυτό το πρώτο βήμα), η ιδέα τους για σύνδεση δεν περιορίζεται μόνο στο σεξ. Μόλις αρχίσουν να κάνουν σεξ με τους συντρόφους τους, οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να εκπληρώσουν όλες τις σεξουαλικές τους επιθυμίες με τον ίδιο άνδρα.

Διαβάστε επίσης:

Digital detox στο κρεβάτι: Μήπως είναι η λύση για την απομάκρυνσή σας;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet