Μπορεί η αγορά ενός αρώματος να είναι θεωρητικά μια εύκολη υπόθεση, αλλά για πολλές από εμάς όσον αφορά την επιλογή της κολόνιας μας, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Άλλοτε ένα άρωμα μας μυρίζει βαριά, άλλοτε η μυρωδιά δεν μένει στην επιδερμίδα μας. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, πριν κατασταλάξουμε στο άρωμά μας, είναι καλό να κάνουμε μια μικρή έρευνα πρώτα. Ωστόσο, επειδή οι επιλογές που υπάρχουν εκεί έξω είναι πραγματικά πολλές, εμείς αποφασίσαμε να σου συστήσουμε- αν δεν τις γνωρίζεις ήδη- τις έξι πιο συνηθισμένες βάσης αρωμάτων.

Μusk

To musk είναι μία από τις πιο αρωματικές νότες. Είναι δύσκολο να περιγράφει με λόγια, αλλά σκεφτείτε το musk ως μια πολύ φυσική μυρωδιά που υπάρχει και μας παραπέμπει στο φυσικό περιβάλλον, στα ξύλα και στην γη. Αυτή η νότα κάνει τα πάντα να μυρίζουν κομψά και εκπέμπει έναν αισθησιασμό.

Amber- Κεχριμπάρι

Το κεχριμπάρι δεν είναι ένα πραγματικό συστατικό, αλλά ένα όνομα που δίνεται σε μια κατηγορία αρωμάτων. Χρησιμοποιείται για να περιγράψει το μείγμα βανίλιας, βενζοΐνης και λαβδανίου.Το μείγμα ambler συνδυάζει νότες που είναι ζεστές, πλούσιες, γλυκές και λίγο πικάντικες. Είναι ένας συνδυασμός που τείνει να μυρίζει ελαφρώς ανάμεσα σε μόσχο, μπαχαρικά και ξυλώδεις νότες .

Ανακάλυψε περισσότερες νότες αρωμάτων στο Elle.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet