Εάν τώρα τελευταία έχεις παρατηρήσει πολύ γκλίτερ γύρω σου, οφείλεται σε εκείνη! Η Donni Davy, makeup artist της σειράς Euphoria, κατάλαβε τη φρενίτιδα που έχει δημιουργηθεί με τα makeup look ων πρωταγωνιστών της σειράς και άδραξε της ευκαιρίας να βγάλει τη σειρά καλλυντικών θα λατρέψουμε όλες!

Έχουν γεμίσει περιοδικά και sites με tutorials για το πως θα πετύχουμε το μακιγιάζ, πως θα βάλουμε τη λάμψη στη ζωή μας! Γκλίτερ, χρωματιστές σκιές, στρασάκια κι όλα αυτά τα ωραία που εφάρμοζε στα πρόσωπα των πρωταγωνιστών μπορούν να γίνουν πλέον δικά μας και όχι να ψάχνουμε τι προσιδιάζει σε αυτά που βλέπαμε στην οθόνη μας! Σωστή επιχειρηματική κίνηση για την Donni, τεράστια χαρά για μας!

Η ίδια δήλωσε:

Φυσικά και η σειρά έχει προκύψει από το Euphoria, αλλά αυτό που θέλω είναι το brand να σταθεί από μόνο του. Όταν σκεφτόμουν τα προϊόντα και τα χρώματα, δεν είχα στο μυαλό μου τους χαρακτήρες του Euphoria. Σκεφτόμουν τον κόσμο στο ίντερνετ, από τον οποίο εμπνεύστηκα πραγματικά, και ο οποίος είχε εμπνευστεί πρώτος στην σεζόν 1 της σειράς.

Η ‘Half Magic Beauty’ κυκλοφόρησε στις 17 Μαΐου και περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεσαι για μια έξοδο και κάνει αποστολές και στη χώρα μας!

Από εδώ και πέρα λοιπόν, δε χρειάζεται να ψάξετε πολύ μακριά για να βρείτε το προϊόν εκείνο που θα δίνει το Euphoria look που θέλετε. Θα το βρείτε στη νέα σειρά της Donni, Half Magic Beauty!

Εμείς διαλέξαμε:

euphoria
ANGEL RAVE LIPTRIK KIT
euphoria
CHROMADDICTION SHIMMER
euphoria
LIGHT TRAP
euphoria
FACE GEMS
euphoria
DONNI X FACELACE DECAL SET: SPIKED!

Διαβάστε επίσης: 6 μύθοι για τα μαλλιά ξεκαθαρίζονται

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet