Πήρες τη μεγάλη απόφαση να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου λοιπόν; Το καρέ είναι ένα στιλ που έχει έξτρα επιλογές ώστε να το προσαρμόσεις καλύτερα σε εσένα και να σε κολακεύει 100%. Σε κάθε περίπτωση συμβουλέψου και τον κομμωτή  σου!

4 καρέ looks για να διαλέξεις

LOOK 1

Rock it baby!

Xωρίστρα στη μέση , επιμελώς ατημέλητο χτένισμα και μήκος που δεν ξεπερνά το ύψος του σαγονιού. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε όσες έχουν ίσια μαλλιά και προσδίδει έναν πολύ νεανικό και ροκ αέρα στην εικόνα σου.

καρέ

LOOK 2

Μέχρι τους ώμους

Η πιο μακριά εκδοχή του και η κατάλληλη επιλογή εάν σε βολεύει να πιάνεις τα μαλλιά σου κοτσίδα. Ταιριάζει ιδιαίτερα σε σπαστά μαλλιά αφού δίνει περισσότερο όγκο και αναδεικνύει την εν λόγω κουπ.

καρέ

LOOK 3

Ασυμμετρία

Πολύ κοντό μήκος στο πίσω μέρος και πολύ πιο μακρύ μπροστά. Μοντέρνο και ιδιαίτερο καρέ που ταιριάζει περισσότερο σε μικρά πρόσωπα, αφού έχει την τάση να κάνει το πρόσωπο να δείχνει πιο μακρύ και οβάλ.

καρέ

LOOK 4

Με φράντζα

Με φράντζα στο πλάι αποτελεί ίσως την πιο σέξυ και θηλυκή εκδοχή του καρέ. Προτίμησέ το εάν έχεις μεγάλο μέτωπο (ή εναλλακτικά δημιούργησε αφέλειες) και αντίστοιχα να το αποφύγεις εάν το μέτωπό σου είναι μικρό.

καρέ
Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet