Πάντα μου αρέσει όταν η μόδα, η ομορφιά και η παιδικές αναμνήσεις μπλέκονται μεταξύ τους! Σχεδόν ενθουσιάζομαι σε οτιδήποτε μου θυμίζει αγαπημένα παιδικά παιχνίδια, ακόμα και αν πρόκειται για κάτι που απλά χαρίζει μια πινελιά κοριτσίστικης διάθεσης στην καθημερινότητά μου.

Έτσι συμβαίνει και σε αυτήν την Limited Edition συνεργασία της L’Oréal Professionnel Paris με την Mattel.

Το αγαπημένο αξεσουάρ μαλλιών Steampod συναντά την Barbie –την κούκλα που είναι είδωλο της μόδας και προάγει την πολυμορφία πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη στην αγορά. Αυτή η περιορισμένη έκδοση, που θα κυκλοφορήσει για τα Χριστούγεννα από τον Οκτώβριο του 2021, αποκτά ανανεωμένη εμφάνιση με το ροζ-υπογραφή της Barbie. Δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αποκαλύψετε την προσωπικότητά σας και να αλλάξετε τα μαλλιά σας από σγουρά σε κυματιστά και ίσια, το Barbie x Steampod ταιριάζει σε κάθε διάθεση για αμέτρητα, εξατομικευμένα looks. 

Σχετικά με την BARBIE  

«Η όλη μου φιλοσοφία για την Barbie ήταν ότι, μέσω της κούκλας, ένα κοριτσάκι θα μπορεί να γίνει ό,τι ονειρεύεται. Η Barbie αντιπροσώπευε πάντοτε το γεγονός ότι η γυναίκα έχει επιλογές» – Ruth Handler.

Από το 1959, η Barbie εμπνέει τα κορίτσια να γίνουν ό,τι ονειρεύονται, από πριγκίπισσες μέχρι προεδρίνες, κι από αστροναύτεις μέχρι ζωολόγοι. Δεν υπάρχει κανένα όριο που να μην έχει ξεπεράσει η Barbie. Σήμερα, με πάνω από 200 καριέρες που ολοένα και εμπλουτίζονται, συνεχίζει να ενθαρρύνει κάθε κορίτσι να ανακαλύψει τις απεριόριστες δυνατότητές του.

Η Barbie αντιπροσωπεύει μια ευρύτερη οπτική της κοινωνίας  για την επόμενη γενιά κοριτσιών, προβάλλοντας επαγγέλματα που συνήθως υποεκπροσωπούνται από τις γυναίκες και προάγοντας τη διαφορετικότητα, λέγοντας στα κορίτσια You Can Be Anything (‘μπορείς να γίνεις ό,τι θέλεις’). Από την πρώτη μέρα, η Barbie υπερβαίνει τα όρια και εξάπτει τη φαντασία. Η ενδυνάμωση των κοριτσιών αποτελεί ισχυρή αξία της μάρκας: ήδη από το 1985 με την καμπάνια «We Girls Can Do Anything», η Barbieενθαρρύνει τα κορίτσια να πιστεύουν στον εαυτό τους και στα όνειρά τους. «Όλα είναι δυνατά, αρκεί να το προσπαθήσεις»

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet