Εάν λατρεύεις τις αλλαγές στην εμφάνισή σου είναι σίγουρο πως θα αγαπήσεις το νέο hair trend που έχει κατακλύσει τους λογαριασμούς στα social media. Το πιο hot haircut της σεζόν, ακούει στο όνομα «wolf cut» και θυμίζει πολύ στο shag.

Είναι αυτή η laissez-faire, ατελώς-τέλεια αισθητική που οι ειδικοί πιστεύουν ότι το κάνει τόσο δημοφιλές. Το «wolf cut» έχει πολύ όγκο στο πάνω μέρος, λόγω της ομοιότητας με το shag, που καταλήγει σε μια έντονη φράντζα ή αφέλειες.

Κατά τη γνώμη μου (Ευαγγελία speaks) είναι ένα εύκολο και φρέσκο hair trend, το οποίο δεν απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο χτένισμα. Μπορείς να το φτιάξεις καθημερινά με τα δάχτυλά σου, χρησιμοποιώντας μόνο ένα hair spray ενώ μπορεί να υιοθετηθεί σε κάθε στυλ αναδεικνύοντας τα χαρακτηριστικά του κάθε προσώπου.

Η Billie Eilish, έχει υιοθετήσει αυτή την τάση του «wolf cut» στην εμφάνισή της, το οποίο έχει τρελάνει τους fan στο προφίλ της στο Instagram. Όλο και περισσότερες Influencers, επιλέγουν το νέο hair trend, για το easy & cool style που χαρίζει στην εμφάνιση!

Διάβασε επίσης: Γιατί όλα τα σαμπουάν δεν είναι ίδια;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet