Καλύπτουν τις ανάγκες κάθε κατηγορίας περιποίησης. Είτε μιλάμε για μαλλιά είτε για πρόσωπο είτε για μακιγιάζ είτε για skin care … μπορούν σίγουρα -αν το θες – τα μπουκαλάκια στο μπάνιο σου και στο μπουντουάρ σου, να είναι τόσο οικολογικά και βιοδιασπώμενα όσο φιλικές προς το περιβάλλον μπορούν να είναι και οι συνθέσεις που κουβαλάνε για να σε…..ομορφύνουν. Δηλαδή, vegan!

Εσύ είσαι Vegan στην περιποίησή σου;

Όταν είμαστε beauty junkies, το μόνο που έχουμε κατά νου είναι η τιμή των καλλυντικών, η αποτελεσματικότητα τους και πολλές φορές η εμφάνιση της συσκευασίας. Συνήθως, δεν αναλογιζόμαστε τι αποτύπωμα αφήνει στον πλανήτη η αγορά που κάνουμε εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, η βιομηχανία της ομορφιάς έχει άμεσο αντίκτυπο στο περιβάλλον και – κατά βάση- αρνητικό. Μόνο και μόνο να αναλογιστείς πόσες συσκευασίες ανοίγεις κάθε μήνα και πόσες πετάς στον κάδο απορριμμάτων σου…. Φτάνει θεωρώ για να συμφωνήσεις μαζί μου.

Μάλιστα, για να στο κάνω ακόμα χειρότερο, υπάρχουν εταιρείες ομορφιάς που δοκιμάζουν τα προϊόντα τους σε ζώα ή χρησιμοποιούν πληθώρα χημικών συστατικών βλάπτοντας σημαντικά το περιβάλλον μας. Και κάπου εδώ έρχεται η δική σου σειρά να «υπερασπιστείς» με κάθε τρόπο τον πλανήτη στον οποίο ζεις. Θέλεις να μείνεις αμέτοχη;;; Η απόφαση φυσικά εντελώς δίκη σου.

4 Vegan Beauty σειρές περιποίησης

Όμως να ξέρεις πως έχεις τη δυνατότητα με πολύ εύκολο τρόπο να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου στην προστασία του πλανήτη. Χωρίς να στερηθείς τίποτα και κανένα από τα αγαπημένα skincare και make up προϊόντα ομορφιάς που συνήθιζες να εφαρμόζεις για να διατηρείσαι φρέσκια και λαμπερή. Πλέον, υπάρχουν vegan εταιρείες ομορφιάς αποτελεσματικές και εντυπωσιακές.

Επιτέλους, φθάσαμε σε αυτό το επίπεδο που οι εταιρείες ομορφιάς έχουν βρει τρόπους να προσφέρουν στον καταναλωτή μέγιστη ποιότητα και αποτελεσματικότητα όχι μόνο με συνθέσεις φιλικές προς το περιβάλλον, αλλά και με συσκευασίες βιοδιασπώμενες. Vegan από κάθε οπτική!

Έτσι, οι beauty καταναλωτικές σου συνήθειες θα γίνουν πολύ πιο ηθικές και βιώσιμες, ενώ εσύ παράλληλα θα ομορφαίνεις όχι μόνο τον εαυτό σου αλλά και τον πλανήτη! Τι όμορφο συναίσθημα δε νομίζεις !

Κάνε scroll down και ανακάλυψε τις Vegan beauty μάρκες που “αγαπάνε” περισσότερο τον πλανήτη γη!

#1

Η weDo/ Professional είναι ένα brand με οικολογική συνείδηση και θετική δράση που προσφέρει υψηλής απόδοσης φυσικά προϊόντα μαλλιών τα οποία βελτιώνουν την κατάσταση των μαλλιών, του σώματος, αλλά και του πλανήτη μας. Πέρα από την ιδέα των «φυσικών» προϊόντων, θέλαμε το brand να έχει όσο το δυνατόν πιο υπεύθυνη και ολιστική προσέγγιση. Προσπαθούν να το πετύχουν αυτό, όχι μόνο ως προς τη σύνθεση και την ποιότητα των συστατικών, αλλά και σε σχέση με τη βιωσιμότητα των συσκευασιών, την καλή μεταχείριση των ζώων και τη συνολική ανθρώπινη επίδραση.

#2

Καρδιά της φιλοσοφίας του αυστραλιανού brand Grown Alchemist, είναι οι αλχημείες της φύσης που δίνουν τα πιο hi-tech αποτελέσματα στον τομέα του skincare. Δημιουργήθηκε το 2008 από τους αδερφούς Keston και Jeremy Muijs, οι οποίοι ανέπτυξαν φόρμουλες συνέργειας μεταξύ βιολογίας και καλλυντικής χημείας, δημιουργώντας το «Bio-compatible Beauty» και το σύστημα περιποίησης επιδερμίδας Καθαρισμός, αποτοξίνωση, ενεργοποίηση. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν δοκιμάζονται σε ζώα και είναι διαπιστευμένα με ACO [Australian Certified Organic -Πιστοποίηση Οργανικών προϊόντων Αυστραλίας] και SCA [SAFE Cosmetics Australia – Ασφαλή προϊόντα Αυστραλίας]. Δεν περιέχουν τεχνητό άρωμα, νιτροζαμίνες, D.E.A., T.E.A., parabens, παραφίνες, γλυκόλες, τοξικές ή καρκινογόνες ουσίες.

#3

Το brand φροντίδας προσώπου Drunk Ele­phant κατόρθωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει best seller και ένα από τα δημοφιλέστερα brand του Cult beauty και να αποσπάσει τα πιο σημαντικά βραβεία σε όλον τον κόσμο. “Στην Drunk Elephant τηρούμε τη δέσμευση να χρησιμοποιούμε μόνο συστατικά που είτε ωφελούν άμεσα την υγεία της επιδερμίδας είτε υποστηρίζουν την ακεραιότητα της κάθε σύνθεσής μας. Δεν λαμβάνουμε ποτέ υπόψη το αν κάτι είναι συνθετικό ή φυσικό, αλλά αντίθετα επιλέγουμε συστατικά βάσει της βιοσυμβατότητας. Γι’ αυτόν τον λόγο, εστιάζουμε σε υγιή επίπεδα pH, συνθέσεις που αναγνωρίζονται από την επιδερμίδα, μικρές μοριακές δομές που απορροφώνται εύκολα και αποτελεσματικά ενεργά συστατικά που υποστηρίζουν και διατηρούν επίσης τον όξινο μανδύα της επιδερμίδας”.

#4

Aπό το 2000, η Ren skincare προϊόντα φροντίζει το πρόσωπο και το σώμα με σεβασμό στο δέρμα αλλά και τον πλανήτη μας. Χρησιμοποιώντας συστατικά τα οποία έχουν παραχθεί με φυσικές μεθόδους, τα σκευάσματα της Ren δείχνουν γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, για όλους τους τύπους δέρματος και χωρίς ερεθισμούς. Φιλοδοξώντας να γίνει μάρκα μηδενικών αποβλήτων μέχρι το τέλος του 2021, η Ren χρησιμοποιεί ανακυκλώσιμες και επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες και συνεχίζει να δημιουργεί με γνώμονα ένα καθαρό δερμα σε έναν καθαρό πλανήτη.

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet