Η Kate Moss, είναι άλλη μία celebrity του Hollywood, που προστίθεται στη λίστα με τις επώνυμες γυναίκες που έχουν φτιάξει το δικο τους beauty brand. Kim Kardashian, Kylie Jenner, Hailey Bieber, Stella McCartney και πολλές άλλες ακόμη είναι μερικές από τις διάσημες γυναίκες που έχουν βάλει την υπογραφή τους στο δικό τους skincare & beauty brand.

”COSMOSS” είναι το όνομα του νέου brand ομορφιάς & ευεξίας που λάνσαρε το πασίγνωστο μοντέλο και πλέον επιχειρηματίας Kate Moss! Το COSMOSS βασίζεται στην εμπειρία ζωής της Kate Moss! Είναι άλλωστε αδιαμφισβήτητο ότι η καριέρα και η εικόνα της έχουν επηρεάσει εκατομμύρια γυναίκες. Κι αυτό η Kate το γνωρίζει πολύ καλά, γι’ αυτό και δημιούργησε ένα brand ομορφιάς προκειμένου να μοιραστεί μαζί τους τα μυστικά της από το δικό της πλούσιο ταξίδι στο χώρο αυτόν όλα αυτά τα χρόνια. Το COSMOSS βασίζεται στην φιλοσοφία της αυτοφροντίδας.

Προς το παρόν το site της (www.cosmossbykatemoss.com) διαθέτει έξι προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με πολλή προσοχή με γνώμονα το wellbeing, χρησιμοποιώντας ισχυρά, φυσικά συστατικά. Δύο μείγματα τσαγιού, ένα αρωματικό mist, ένα αντιοξειδωτικό έλαιο, ένα προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο και μία κρέμα.

Ανυπομονούμε να δούμε στη συνέχεια, περισσότερα προιόντα από το νέο brand ομορφιάς & ευεξίας της Kate Moss, και να τα εντάξουμε στη beauty routine μας!

Διαβάστε επίσης: Η Stella McCartney λάνσαρε ένα νέο- φυσικά sustainable- beauty brand

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet