Αυτή την εποχή το δέρμα και τα μαλλιά μας χρειάζονται ειδική φροντίδα και προστασία από τον ήλιο και το θαλασσινό νερό, έτσι ώστε να διατηρήσουν τη λαμπερότητα και το χρώμα τους. Το balayage είναι από τις πιο αγαπημένες τεχνικές των γυναικών και μπορεί στις celebrities να φαίνεται λαμπερό, στην πραγματικότητα όμως θέλει μεγάλη φροντίδα και περιποίηση.

balayage

Πώς θα διατηρήσουμε το balayage μας φυσικό και λαμπερό το καλοκαίρι;

Το balayage μπορεί να μην χρειάζεται συνεή επίσκεψη στο κομμωτήριο όπως η βαφή της ρίζας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε θέλει ανανέωση. Για τη συντήρησή του υπάρχουν μικρά tips που θα μπορούσαμε να το βοηθήσουν να φαίνεται υπέροχο για παραπάνω διάστημα ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που τα μαλλιά ταλαιπωρούνται λίγο περισσότερο.

1. Χρησιμοποίησε shampoo και conditioner ειδικά για βαμένα μαλλιά

balayage

Από τη στιγμή που θα βάψεις τα μαλλιά σου, τα παλιά σαμπουάν σου είναι καλό να μείνουν στην άκρη. Συμβουλέψου έναν hair expert για να σου δώσει shampoo και conditioner ειδικά για βαμένα μαλλιά που θα ενυδατώνουν τα μαλλιά και θα αφαιρούν τους ανεπιθύμητους χρωματικούς τόνους.

2. Ξέπλυνε τα μαλλιά σου από το θαλασσινό νερό της θάλασσας ή το χλώριο της πισίνας

balayage

Το θαλασσινό νερό σε συνδυασμό με την ακτινοβολία του ήλιου επηρεάζει το χρώμα των μαλλιών όσο δεν μπορείς να φανταστείς, οπότε το ξέπλυμα είναι απαραίτητο.

3.Χρησιμοποίησε λάδι μαλλιών για την προστασία από τον ήλιο

balayage

Το βασικότερο προιόν για τους καλοκαιρινούς μήνες είναι το ειδικό λάδι μαλλιών που προστατεύει τα μαλλιά από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

4. Απέφυγε τα χτενίσματα με θερμαντικά εργαλεία

balayage

Τα θερμαντικά εργαλεία σε συνδυασμό με τη γενικότερη ταλαιπωρία από το θαλασσινό νερό και τις ακτίνες του ήλιου μπορεί να “κάψουν” τα βαμμένα μαλλιά και να χάσουν την λάμψη τους.

Με τα παραπάνω hair tips θα διατηρήσεις τη λάμψη και το χρώμα του balayage σου όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού

Διάβασε επίσης: 4 multitasking oils που αξίζει να επενδύσουμε

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet