Μία από τις πιο γνωστές χρήσεις του υαλουρονικού οξέος είναι η προσθήκη του στην περιοχή των χειλιών. Τα τελευταία χρόνια αποτελεί την κορυφαία επιλογή για όσες γυναίκες επιθυμούν να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένα και ζουμερά χείλη. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές από εμάς που διστάζουν να προχωρήσουν σε μία θεραπεία, ακόμα κι αν είναι μη επεμβατική και υπόσχεται σίγουρα αποτελέσματα. Γι΄αυτό επικοινωνήσαμε με την πλαστικό χειρουργό Μιχαλάκη Λουίζα για να μας λύσει όλες τις απορίες και να μας πει όλα όσα πρέπει να ξέρουμε πριν κάνουμε την επιλογή μας.

Το αποτέλεσμα είναι ορατό κατευθείαν μετά την θεραπεία;

Το αποτέλεσμα είναι ορατό κατευθείαν απλά μπορεί για μια δυο μέρες να έχει ένα μικρό οίδημα η κάποια μικρή μελάνια και να « στρώσει» να έχει το τελικό αποτέλεσμα σε 2-3 μέρες.

Πώς καθορίζεται η σωστή ποσότητα υαλουρονικού οξέος για τα χείλη σε κάθε ασθενή;

υαλουρονικού

Γίνεται συνεννόηση με την ασθενή για το τί επιθυμεί, ένα φυσικό η ένα πλούσιο αποτέλεσμα: Συνήθως χρησιμοποιούμε μια σύριγγα υλικού. Η επιλογή μου είναι ένα ασφαλές υλικό που δίνει και πολύ καλό αποτέλεσμα, το YVOIRE CONTOUR. Σε σπάνιες περιπτώσεις βάζουμε δυο σύριγγες την ίδια μέρα. Αν χρησιμοποιήσουμε μια σύριγγα, δηλαδή 1ml υλικού, κάνουμε επανέλεγχο σε 2-3 εβδομάδες αν χρειάζεται να συμπληρωθεί επιπλέον υλικό από μια δεύτερη σύριγγα.

Είναι επώδυνη η διαδικασία προσθήκης υαλουρονικού οξέος στα χείλη; Ρωτώ, καθώς πρόκειται για μία από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου, η οποία χρησιμοποιείται καθημερινά με κινήσεις ζωτικής σημασίας.

Πριν τη τοποθέτηση μπορούμε να βάλουμε αναισθητικη κρέμα πάνω στα χείλη που θα μουδιάσει αισθητά το σημείο. Διαφορετικά μπορούμε να κάνουμε αναισθητικη ένεση μέσα στο στόμα ( όπως κάνει ο Οδοντιατρος) και έτσι ο ασθενής δεν καταλαβαίνει σχεδόν τίποτα.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.cai.gr/products/yvoire/

Photos: istockphoto.com

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet