Εάν κάνατε την επένδυση και αγοράσατε μια εκπληκτική δερμάτινη τσάντα, μπορούμε μόνο να μαντέψουμε πόσο ευχαριστημένη είστε με την αγορά σας.

Είτε παίρνετε τη δερμάτινη τσάντα σας παντού μαζί, είτε την αποθηκεύετε για ειδικές περιστάσεις, ο τακτικός καθαρισμός της είναι σημαντικό μέρος της διατήρησης της λαμπερής εμφάνισής της και της υγείας του δέρματος.

Το δέρμα είναι ένα μοναδικό υλικό και οι συνήθεις μέθοδοι καθαρισμού μπορεί να μην ταιριάζουν στην πολύτιμη δερμάτινη τσάντα σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να καθαρίζετε σωστά τη δερμάτινη τσάντα για να προστατεύσετε την επένδυσή σας.

Εάν θέλετε να διατηρήσετε την τσάντα σας στην καλύτερη εμφάνιση της και να διασφαλίσετε ότι το δέρμα παραμένει σε άριστη κατάσταση, συνιστάται να καθαρίζετε τα δερμάτινα γυναικεία πορτοφόλια και τσάντες περίπου μία φορά το μήνα.

Λερώθηκε η δερμάτινη τσάντα σου; Αυτοί είναι οι τρόποι για να την καθαρίσεις

Αφαίρεση λεκέδων από τις δερμάτινες τσάντες

Η έγκαιρη αντιμετώπιση των λεκέδων στις δερμάτινες τσάντες είναι ο καλύτερος τρόπος για να μην εισχωρήσει ο λεκές στην τσάντα σας. Η σωστή αφαίρεση λεκέδων ποικίλλει ανάλογα με τη φύση του λεκέ. Δείτε τις παρακάτω συμβουλές για να επιλέξετε τα καλύτερα προϊόντα καθαρισμού για λεκέδες από μελάνι, κρασί, λάδι ή γράσο.

Λεκέδες από μελάνι: Απλώστε μια μικρή ποσότητα ισοπροπυλικής αλκοόλης στον λεκέ χρησιμοποιώντας μια μπατονέτα. Καθαρίστε τον λεκέ χρησιμοποιώντας ένα καθαρό λευκό πανί μέχρι να εξαφανιστεί ο λεκές. Στην συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα δεύτερο λευκό πανί για να συνεχίσετε να ταμπονάρετε το σημείο μέχρι να στεγνώσει. Ίσως χρειαστεί να επαναλάβετε αυτά τα βήματα για πιο επίμονους λεκέδες.

Λεκέδες από κρασί: Για να αφαιρέσετε τους λεκέδες από το κρασί από τη δερμάτινη τσάντα σας, δημιουργήστε μια πάστα συνδυάζοντας ίσα μέρη χυμό λεμονιού και κρέμα ταρτάρ. Απλώστε την πάστα απευθείας στον λεκέ και αφήστε την να καθίσει για περίπου 10 λεπτά. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό λευκό πανί για να σκουπίσετε την πάστα. Το μεγαλύτερο μέρος του λεκέ από κρασί πρέπει να αφαιρεθεί με την πάστα, αλλά αν όχι, μπορείτε να επαναλάβετε τα βήματα ξανά. Αφού αφαιρέσετε τον λεκέ, αφήστε τη δερμάτινη τσάντα να στεγνώσει εντελώς.

Λεκέδες από λάδι και λίπος: Η μαγειρική σόδα, το άμυλο αραβοσίτου και η σκόνη ταλκ μπορούν όλα να είναι χρήσιμα όταν πρόκειται να αφαιρέσετε λεκέδες από λάδι ή λίπος από το δέρμα. Πασπαλίστε την σκόνη της επιλογής σας πάνω από τον λεκέ και αφήστε τη να καθίσει όλη τη νύχτα. Το επόμενο πρωί, χρησιμοποιήστε μια μαλακή βούρτσα για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τον λεκέ. Επαναλάβετε εάν χρειάζεται.

Λερώθηκε η δερμάτινη τσάντα σου; Αυτοί είναι οι τρόποι για να την καθαρίσεις

Extra Tip: Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε μια δερμάτινη τσάντα είναι να σκουπίσετε απαλά το δέρμα χρησιμοποιώντας ζεστό νερό και μερικές σταγόνες σαπούνι. Όταν καθαρίζετε το δέρμα, να χρησιμοποιείτε πάντα ένα απαλό λευκό πανί για να αποτρέψετε τη μεταφορά χρωμάτων στην τσάντα σας.

Αφού καθαρίσετε την τσάντα, χρησιμοποιήστε ένα δεύτερο στεγνό άσπρο πανί για να στεγνώσετε το δέρμα. Στη συνέχεια, ολοκληρώστε με ένα μαλακτικό δέρματος για να αποκαταστήσετε την υγρασία και να διατηρήσετε το δέρμα ελαστικό για να μην κάνει ρωγμές.

Διαβάστε επίσης:

Νερό: Με ποιους τρόπους αντιδρά το σώμα σας όταν αφυδατώνεστε

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet