Πριγκίπισσα Diana εξέπληξε το κοινό με μια παράσταση που είχε δώσει στο Royal Opera House του Λονδίνου τον Δεκέμβριο του 1985. Μάλιστα, είχε γίνει και σχετική αναπαράσταση στη δημοφιλή σειρά του Netflix, “The Crown”.

Η εμφάνιση της Diana έχει απαθανατιστεί μόνο απο φωτογράφους που βρέθηκαν στην συγκεκριμένη παράσταση και δεν υπάρχει σχετικό βίντεο. Το ετήσιο σόου “Friends of Covent Garden”, συνήθιζε να έχει ένα διάσημο καλεσμένο στις ιδιαίτερες παραστάσεις του και σε αυτή την περίπτωση ήταν η Diana, η οποία ως guest star, εξέπληξε το κοινό αλλά και τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Το κοινό, όπως ήταν αναμενόμενο, εξεπλάγειν τόσο που σώπασε καθώς η αγαπημένη Πριγκίπισσα ανέβηκε στη σκηνή και παρουσιάστηκε δίπλα στον διάσημο Βρετανό χορευτή, Wayne Sleep, o οποίος ήταν μέλος του British Royal Ballet.

Diana

H Diana και ο διάσημος χορευτής, γνωρίστηκαν όταν η ίδια ήρθε σε επικοινωνία μαζί του για να την προπονήσει για την παράσταση έκπληξη. Όπως είχε εξομολογηθεί ο Wayne Sleep, οι δυο τους είχαν αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό λόγο της κοινής αίσθησης του χιούμορ που έτρεφαν, αλλά και της αγάπης τους για τον χορό. Ο Wayne, πιστεύει ακράδαντα πως θα είχαν ακόμα επαφές αν είχε αποφευχθεί το μοιραίο.

“Ω ναι σίγουρα,” είπε ο Wayne αποκλειστικά στο HELLO!. Θα με μάθαινε πώς να κρατώ χαμηλά τους ώμους μου και θα έψαχνε στο google να δει τι θα είχα κάνει και αν ήμουν άτακτος.”

Diana

Ο χορευτής και χορογράφος, ο οποίος είναι και expert στη Jazz, τις κλακέτες και τον σύγχρονο χορό, έγινε δάσκαλος της Diana όταν η ίδια τον προσέγγισε για να της κάνει κρυφά μαθήματα για την παράσταση κατά τη διάρκεια του gala του Royal Ballet Event και να εκπλήξει το κοινό και τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Διάβασε τη διήγησή της γνωριμίας και της σχέσης τους στο Hello.gr

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet