Μπορεί να συμβεί στον κάθε άντρα! Μπορεί να συμβεί μόνο μια φορά, μπορεί όμως να υπάρχει και θέμα στο να μπορεί να κρατήσει τη στύση του. Μην απελπίζεσαι! Δεν ήρθε το τέλος. Αυτές οι 4 στάσεις θα βοηθήσουν ώστε να διατηρηθεί η στύση του!

Morning sex

Το γνωστό και μη εξαιρετέο. Το πρωί σχεδόν όλοι οι άντρες έχουν στύση και μάλιστα είναι πιο πιθανό να τη διατηρήσει εκείνες τις ώρες. Διαλέξτε μια στάση και μείνετε σε αυτή. Θα σας βοηθήσει να είσαι εσύ από πάνω.

στάσεις

Ανάποδα ψαλίδια

Το σεξ θέλει θυσίες και ναι, μερικές φορές θέλει και ανάποδα ψαλίδια. Είναι δύσκολο αλλά γίνεται. Πρέπει να κάτσεις πάνω του και εκείνος να διατηρεί τον κορμό του σε κάθετη στάση. Εσύ από την άλλη πρέπει να έχεις το κεφάλι σου προς τα κάτω, κοιτάζοντας το πάτωμα. Εκείνος μπορεί να σε κρατάει και να σε βοηθάει στην κίνηση.

στάσεις

Αντικριστά

Δεν χρειάζεται πάντα να υπάρχει σεξουαλική επαφή. Μπορείτε να κάτσετε αντικριστά στον καναπέ και να «παίζετε» με τους εαυτούς σας. Αυτό είναι ένα είδος ερωτικής επαφής που θα σε φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα εξάψει την φαντασία σας.

Οι εποχές 4 και η στάση που θα σε σώσει

Είναι από τις πιο δημοφιλείς και θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την στύση. Ακόμα κι αν η στύση δεν είναι πλήρης μπορεί να γίνει πάλι εύκολα.

στάσεις

Διαβάστε ακόμα: 5 στιγμές στο sex που θέλεις να ανοίξει η γη να σε καταπιεί και πώς να τις αντιμετωπίσεις!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet