Όπως έχουμε ξαναπεί οι γυναίκες είναι πολυοργασμικά όντα. To θέμα όμως με την διείσδυση είναι ότι αφήνει απ΄ έξω τη διέγερση της κλειτορίδας. Με αποτέλεσμα οι μισές γυναίκες να μην μπορούν να έρθουν σε οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ, εφόσον το 50% των γυναικών είναι κλειτοριδικές και εφόσον η κλειτορίδα είναι μακριά από τον κόλπο. Η κλειτοριδική γυναίκα, πρέπει η ίδια να φροντίσει να ερεθίζει με το χέρι της ταυτόχρονα την κλειτορίδα της, για να μπορεί να έχει οργασμό κατά την διάρκεια του σεξ. Ή να έχει εκπαιδεύσει τον σύντροφό της να το κάνει εκείνος, αν το επιτρέπει η στάση. Ωστόσο η σεξολογία έχει μελετήσει δύο στάσεις CAT, όπως ονομάστηκαν, από το Coital Alignment Technique (Τεχνική Ευθυγραμμισμένης Συνουσίας). Οι τεχνικές ευθυγραμμισμένης συνουσίας, αναφέρονται στην διέγερση της κλειτορίδας.

Η στάση CAT 1 για διέγερση της κλειτορίδας

Ξεκινάς από την ιεραποστολική στάση. Εσύ είσαι ξαπλωμένη ανάσκελά και ο σύντροφός σου ξαπλώνει επάνω σου. Διεισδύει στον κόλπο σου ενώ το στήθος του είναι πάνω στο δικό σου στήθος, έτσι ώστε όλο του το σώμα να είναι ξαπλωμένο πάνω στο δικό του. Το κεφάλι του είναι έξω από τον ένα σου ώμο, είτε δεξιά είτε αριστερά. Εσύ κλείνεις τώρα τα πόδια σου, ενώ εκείνος ανοίγει τα δικά του, έτσι ώστε να βγουν έξω από το σώμα σου, για να έχει καλύτερο έλεγχο της κίνησης. Αντί για τις γνωστές ωθήσεις μέσα – έξω, κάνει μόνο μπροστά ώθηση. Σπρώχνει ξανά και ξανά μπρος, ενώ το μόριό του είναι πάντα ολόκληρο μέσα στον κόλπο σου. Πες του να έχει στο μυαλό του να πιέζει με την λεκάνη του το εφηβαίο σου. Στην πραγματικότητα λικνίζεται πάνω στην λεκάνη σου, διεγείροντας την εσωτερική σου κλειτορίδα. Γιατί αυτό που ονομάζουμε κλειτορίδα, στην πραγματικότητα είναι μέσα στο σώμα μας, σε σχήμα μικρού μορίου. Έξω από το σώμα, αυτό που βλέπουμε, είναι μόνο η βάλανος της κλειτορίδας. Πιέζοντας, ξανά και ξανά, στο σημείο που βρίσκεται η κλειτορίδα, στέλνουμε διεγερτικές δονήσεις στην εσωτερική κλειτορίδα και φτάνουμε έτσι σε οργασμό. Είναι και ο πρώτος τρόπος αυνανισμού που μαθαίνουν τα κορίτσια, στην εφηβεία, την προεφηβεία ή πιο πριν. Πριν ακόμη ανακαλύψουν το σεξ, πιέζουν με το χέρι τους, πάνω από τα ρούχα, αυτό το σημείο.   

διέγερση της κλειτορίδας

Η στάση CAT 2 για διέγερση της κλειτορίδας

Ξεκινάς και εδώ από την ιεραποστολική στάση, ξαπλωμένη στο πάτωμα. Aυτήν την φορά όμως σηκώνεις τα πόδια από το έδαφος και, με λυγισμένα γόνατα, φέρνεις τα γόνατά σου όσο πιο κοντά μπορείς στoυς ώμους σου. Ο σύντροφός σου τώρα δεν ξαπλώνει πάνω σου, αντίθετα, έχει ίσια τα χέρια του, για να παίρνει μια πιο κάθετη στάση προς το σώμα σου. Διεισδύει από πάνω, όσο το δυνατόν γίνεται πιο κάθετα. (Δες το σχήμα). Εδώ ναι, έχουμε μέσα-έξω στην κίνησή του, ή μάλλον πάνω-κάτω. Το μόριο του σε αυτήν την κλήση μπορεί να διεγείρει και τη βάλανο της κλειτορίδας σου, εκτός από τον κόλπο. Η CAT 2 θα σου δώσει διαφορετική αίσθηση ηδονής και διαφορετικό οργασμό από την CAT 1. Δοκίμασέ τες και τις δύο για να δεις σε ποια έχεις καλύτερη αίσθηση και οργασμό. 

διέγερση της κλειτορίδας

Δες και τα υπόλοιπα βίντεο της Ειρήνης Χειρδάρη:

Τι είναι σέξι για τους άντρες;
Πώς πάω από τον κλειτοριδικο στον κολπικό οργασμό;

Πώς θα καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματός του ότι του αρέσεις.
Γνωρίζεις το πρωτόκολλο των Dating Apps;
5 πράγματα που πρέπει να κάνεις στο σεξ για να κολλήσει μαζί σου!

Αυτοί είναι οι 3 λόγοι που χωρίζουν τα ζευγάρια!
Squirting ή αλλιώς γυναικεία εκσπερμάτιση: Πως θα το πετύχεις σε 3 βήματα!
Γιατί δεν έχω οργασμό στο σεξ;
Πως θα βρεις το σημείο G!
Ποιες είναι οι μυστικές περιοχές ηδονής στο αντρικό σώμα;
Τι τύπος είσαι σεξουαλικά;

Ειρήνη Χειρδάρη, sex coach & sex therapist, author 

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet