Πολλές φορές υπάρχουν κάποια πράγματα για τη ζωή του συντρόφου μας που δεν τα ξέρουμε. Πολλά από αυτά έχουν να κάνουν με το sex. Δεν είναι κακό να μάθεις (αν το θες φυσικά) τις σεξουαλικές εμπειρίες του αγαπημένου σου οπότε ακολούθησε το κλασικό «όποιος θέλει να μάθει, ρωτάει». Το έχουμε πει πάρα πολλές φορές: Καλύτερο sex κάνεις μόνο εάν επικοινωνείς σωστά με τον άλλον.

Αν είσαι κάπως ντροπαλή για να ξεκινήσεις sexy κουβέντα μην ανησυχείς. Ο πιο εύκολος τρόπος είναι να κάνεις ερωτήσεις! Είτε ρωτήσεις για το τι του αρέσει, είτε για τις φαντασιώσεις του, οι ερωτήσεις σου θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τον σύντροφό σου αλλά κι εσένα.

sexy

Έχεις κάνει ποτέ τρίο;

Σίγουρα, αυτή η ερώτηση μπορεί να απαντηθεί με ένα «ναι» ή ένα «όχι», αλλά ποτέ δεν είναι τόσο απλό. Ρωτώντας τον σύντροφό σου μπορεί να σε βοηθήσει να μάθεις εάν α) είχε τρίο, β) αν θα ενδιαφερόταν να κάνει ένα τρίο στο μέλλον και γ) αν είχε κακή εμπειρία από ένα τρίο.

Ποια είναι τα όριά σου;

Με άλλα λόγια θα μάθεις τι μπορείς να κάνεις και τι ξεπερνάει τα όρια του! Τα όρια είναι το Α και το Ω διότι καθορίζουν τη συναίνεση. Μπορείτε να συμπληρώσετε και οι δύο μια λίστα με Ναι-Όχι-Ίσως.

Πως θα ένιωθες αν βάζαμε στο παιχνίδι sex toys;

Πως θα νιώθατε και οι δύο γι αυτό; Έχει χρησιμοποιήσει ο σύντροφός σας στο παρελθόν; Και εάν ναι, τι παιχνίδια; Ποια παιχνίδια θα χρησιμοποιούσε πιθανά στο μέλλον; Τα sex toys είναι φίλοι μας και είναι καθόλα οκ να τα εντάσσουμε στην σεξουαλική μας ζωή.

sexy

Θα σου άρεσε να κάνουμε sexting όταν δεν είμαστε μαζί και έχουμε όρεξη;

Σε μερικούς αρέσει, σε άλλους όχι τόσο! Καλύτερα όμως να το έχετε ξεκαθαρισμένο αυτό πριν στείλεις το μήνυμά σου κι ακολουθήσει ένας «άβολος» διάλογος μέσω μηνυμάτων.

Ποια φαντασίωσή σου δεν έχεις πραγματοποιήσει;

Το ότι κάποιος έχει μια φαντασίωση δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να την κάνει και πραγματικότητα. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη ερώτηση σου επιτρέπει να καταλάβεις προς τα που κινείται ο σύντροφός σου και τι του αρέσει. Κάνοντας τέτοιες ερωτήσεις αποφεύγει να κολλήσετε σε μια ρουτίνα!

sexy

Διάβασε επίσης: 4 sex therapist αποκαλύπτουν τι πρέπει να αλλάξεις στην ερωτική σου ζωή το 2022!

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet