Σου αρέσει πάρα πολύ αλλά εσύ κάθεσαι συνέχεια και σκέφτεσαι αν και αυτός σκέφτεται το ίδιο για σένα. Επειδή ως άνθρωποι τείνουμε να υπεραναλύουμε τις καταστάσεις παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει πέντε βασικά σημάδια που δείχνουν ότι μάλλον σε θέλει.

Τα 5 σημάδια ότι σε θέλει

1. Απαντά αμέσως στα μηνύματα και τις κλήσεις σου

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για σένα θα δώσει προτεραιότητα στο να επικοινωνήσει μαζί σου και ως εκ τούτου, θα απαντάει πολύ γρήγορα στο τηλέφωνο και στα μηνύματα, με λίγα λόγια θα είναι όλη την ώρα πάνω από κινητό του. Επίσης, θα προσπαθήσει ο ίδιος να ξεκινήσει ενδεχομένως τη συζήτηση μαζί σου. Ένα ιδιαίτερα καλό σημάδι είναι επίσης το να αναφέρεται σε κοινές αναμνήσεις σας ή εσωτερικά δικά σας αστεία.

2. Τον ενδιαφέρει να περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί σου

Ίσως τις περισσότερες φορές να μιλάει για το πότε θα σε ξαναδεί. Δεν είναι μόνο πρόθυμος να επικοινωνήσει μαζί σου μόνο μέσω τηλεφώνου ή μέσω μηνύματος, αλλά θα είναι επίσης πρόθυμος να αφιερώσει ποιοτικό χρόνο για να σε συναντήσει από κοντά. Αν του αρέσεις πραγματικά, θα έχει πάντα την τάση να παίρνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες.

5 σημάδια που φωνάζουν ότι κάποιος έχει συναισθήματα για εσένα

3. Τον ενδιαφέρει να μάθει πράγματα για εσένα

Το να σου κάνει ερωτήσεις για εσένα δείχνει ότι ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει περισσότερο και να έρθει με αυτόν τρόπο πιο κοντά σου. Οι ερωτήσεις φυσικά, που θα σου κάνει θα αφορούν βαθύτερα πράγματα και όχι για παράδειγμα τι έκανες το Σαββατοκύριακο. Θα ενδιαφέρεται να μάθει για τους μελλοντικούς σου στόχους, τις αξίες σου και για άλλα τέτοια βαθυστόχαστα πράγματα.

4. Σου λέει ξεκάθαρα τι ψάχνει σε μια σχέση

Και πάλι, αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο προφανές, αλλά αν οι συζητήσεις σας πηγαίνουν προς το τι ψάχνει εκείνος σε μια σχέση, αυτό δείχνει ότι σίγουρα του αρέσεις! Επίσης, μπορεί να το λέει επειδή είναι περίεργος να δει πώς θα ανταποκριθείς σε αυτό και έτσι να σε ψαρέψει για το αν τον θες και εσύ.

5. Θυμάται πράγματα που του έχεις πει για σένα

Όταν αρέσεις σε κάποιον, προσέχει όλα όσα του λες όταν είστε μαζί. Έτσι, αν ανέφερες ποτέ ότι έπαιζες τένις ως παιδί στο πρώτο σας ραντεβού και σε ρωτήσει αν εξακολουθείς να παίζεις τένις στο δεύτερο ραντεβού, αυτό είναι ένα σημάδι ότι προσέχει όλα όσα του λες και ενδιαφέρεται για σένα. Επίσης σημαίνει ότι σε σκέφτεται και τις ώρες που δεν είστε μαζί.

Διαβάστε επίσης

Τι βρίσκουν σέξι οι άντρες στις μέρες μας;

Ακολουθήστε το TheNotebook στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Best of Internet